PSG'nin yıldız ismi Angel Di Maria için Juventus transferde devreye girdi!

Juventus, PSG ile sözleşmesi bu yaz sona erecek olan Angel Di Maria'nın transferi için kolları sıvadı. Arjantinli yıldız ile 1 yıllık sözleşme imzalanmasının planlandığı öğrenildi.

17.05.2022-16:23 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-17:04) PSG'nin yıldız ismi Angel Di Maria için Juventus transferde devreye girdi!

Fransız devi Paris Saint Germain, 2015 yılında 63 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığı Angel Di Maria ile yola devam etmeyi düşünmüyor. Son gelen bilgilere göre Fransa'dan ayrılacak futbolcu ile İtalya'nın köklü ekibi Juventus yakından ilgileniyor. 

Oyuncuyu yakın takibe aldılar

Juventus için bu sezon hiç istenildiği gibi geçmezken, İtalyan devi gelecek sezonun transfer planlamasına başladı. Kulüpte bu anlamda sürpriz isimler ise gündeme geliyor. Juventus'un son olarak ise Paris Saint Germain'in yıldız futbolcusu Angel Di Maria'yı transferde yakın takibe aldığı aktarıldı.

1 yıllık sözleşme düşünülmekte

İtalyanların Di Maria'yı 1 yıllığına kadroya katmaya çalıştıkları ise gelen bir başka önemli bilgiler arasında bulunuyor. Bu anlamda yakın zamanda Avrupa'da dikkat çeken bir transfer yaşanabilir. 

Di Maria ile Juventus ilgileniyor.

Takımda iz bıraktı

Angel Di Maria, PSG formasıyla yedi sezon mücadele ederken 294 karşılaşmada forma terletti. Bu maçlarda 91 gol ve 106 asist yapma başarısı gösterdi. Ortaya koyduğu performansla PSG taraftarları tarafından büyük alkış aldı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal