PSG'nin Yıldız Futbolcusu Neymar, Çok Ses Getirecek Açıklamalarda Bulundu!

PSG takımının süper yıldızı Neymar, ses getiren açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu yaptığı açıklamada, futbol hayatını noktalayabileceğini aktardı.

10.10.2021-17:30 - (Son Güncelleme: 10.10.2021-18:22) PSG'nin Yıldız Futbolcusu Neymar, Çok Ses Getirecek Açıklamalarda Bulundu!

Fransız devi PSG'nin formasını terleten Brezilyalı yıldız Neymar, çok ses getirecek açıklamalarda bulundu. Fransız yıldızın yaptığı açıklamalar gerek spor dünyasında gerek kamuoyunda çok büyük yankı uyandırdı. Brezilyalı Neymar verdiği röportajda kariyeri ile ilgili çok konuşulacak sözlere yer verdi. Futbolcu yaptığı açıklamada futbol kariyeri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

PSG'NİN YILDIZI NEYMAR'DAN KARİYERİ İLE İLGİLİ ÇARPICI İTİRAF

Fransız devi PSG ve Brezilya Milli Takım'nın yıldızı Neymar, futbol hayatı ile ilgili çarpıcı itiraflardan bulundu. Futbolcu yaptığı açıklamada futbol hayatını bitirebileceğinin sinyallerini verdi. 29 yaşındaki futbolcu yaptığı açıklamada futbol yaşantısını sürdürecek zihinsel güce sahip olmadığını itiraf etti. Futbolcunun Brezilya Milli Takımı'nı bırakacağına kesin olarak bakılırken, Brezilyalı Yıldızın kariyerini noktalayıp noktalamayacağı ise çok büyük merak konusu oldu.

NEYMAR ARTIK GÜÇLÜ DEĞİLİM DEDİ

Brezilyalı süper yıldız Neymar yaptığı açıklamada, ''"Futbol hayatımı yönetebilecek kadar zihinsel güce sahip değilim. 2022 Dünya Kupası kesinlikle benim son turnuvam olacak. O turnuvayı kazanmak için her şeyi yapacağım" açıklamalarında bulundu.

Brezilyalı yıldız Neymar'ın yaptığı bu açıklamalar gerek futbol oynadığı ülke olan Fransa'da gerek dünya spor basınında çok büyük yankı uyandırdı. 29 yaşındaki futbolcunun kariyeri pek çok başarılarla dolu. Fransız ve La Liga'yı pek çok kazanan futbolcunun en önemli başarısı ise 14/15 sezonunda Barcelona ile kazandığı Şampiyonlar Ligi olarak görülüyor. Futbolcunun 2017 yılında İspanyol devi Barcelona'dan, PSG'ye transferi çok büyük yankı uyandırmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal