PSG'nin Kadın Futbolcusu Aminata Diallo Gözaltına Alındı!

Fransa Kadınlar 1. Futbol Ligi takımlarından Paris Saint Germain (PSG) formasını terleten Aminata Diallo, takım arkadaşı Kheira Hamroui'ye yapılan fiziksel saldırıda bağlantısı olması nedeniyle gözaltına alındı.

12.11.2021-17:44 - (Son Güncelleme: 12.11.2021-17:55) PSG'nin Kadın Futbolcusu Aminata Diallo Gözaltına Alındı!

Fransa'da Kadınlar 1. Futbol Ligi takımlarından Paris Saint Germain (PSG) de çok konuşulacak gelişmeler oluyor.  Takımda forma terleten Aminata Diallo'nun takım arkadaşı Kheira Hamraoui'ya yapılan fiziksel saldırıda bağlantısı olduğu ve bu nedenle gözaltına alındığı belirtiliyor.

PSG'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Fransız ekibi PSG'den konuyla ilgili açıklama geldi. PSG'den yapılan açıklamada, geçen hafta Hamroui'ye yapılan saldırıyı araştıran emniyet görevlilerinin olayla bağlantısı olması dolayısıyla Diallo'yu sabah saatlerinde gözaltına altığı aktarıldı.
Yapılan açıklamada saldırının gerçekleştiği tarihten bu yanan futbolcuların sağlığını korumak amacıyla ek güvenlik tedbirlerin alındığı, soruşturma için gereken bilgilerin aktarımı konusunda emniyet yetkilileriyler ortak çalışma yapıldığı vurgulandı.
Fransız basınında yer alan haberler doğrultusunda, Paris'ta lokantada bir araya gelerek akşam yemeğine katılan futbolcular daha sonra dağıldılar. Hamraoui ile sürücü koltuğunda Diallo'nun yer aldığı araç, yolda durduruldu. Maskeli iki erkek tarafından araçtan zor kullanılarak indirilen Hamraoui, demir sopalarla ayaklarından darbedildi. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, hastaneye kaldırılan PSG'li futbolcu ise tedavi altına alındı.
Hamraoi hastanede tedavisinin devam etmesi dolayısıyla PSG'nin Real Madrid karşısında 4-0 kaybettiği maçta Şampiyonlar Ligi maçında kadroya çağrılmadı.

Yaşanan olay gerek Fransa'da gerek dünya basınında büyük ses getirdi. Özellikle Fransa kamuoyunda yaşanan saldırı olayı adeta gündemi salladı. Kadın Fransız Ligi'nde PSG takımında takım arkadaşları arasında yaşanan saldırı olayı takımda da moralleri son derece olumsuz etkiledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal