PSG'de Neymar'ın tesislere sarhoş geldiği iddia ediliyor!

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elenilmesinin ardından büyük tepkiler alan PSG takımında eleştiri hedeflerinde olan isimlerden birisi de Neymar olarak göze çarpıyordu. Futbolcu ile ilgili son olarak sarhoş olarak antrenmanlara çıktığı yönünde haberler çıkmaya başladı.

24.03.2022-12:30 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-12:35) PSG'de Neymar'ın tesislere sarhoş geldiği iddia ediliyor!

Yıllardır yaptığı dev yatırımlar, masraflı transferlerle Şampiyonlar Ligi Kupası'nı almak isteyen Paris Saint Germain bu sezonda bu hedefini gerçekleştiremedi. Hatta bu sezon kadrosuna dünya yıldızı Lionel Messi'yi katmasına rağmen çeyrek final bile göremeden elenilmesi büyük tepki çekti. Fransız ekibinde Kylian Mbappe dışındaki futbolcuların hepsi büyük tepki görürken ana hedefteki isimler Lionel Messi ve Neymar oldu. Son olarak ise Brezilyalı yıldız Neymar ile ilgili iddialar futbol dünyasının gündemine bomba gibi düştü.

Neymar ile ilgili iddialar çok konuşuluyor.

O gazetecinin futbolcu hakkındaki sözleri gündeme oturdu

RMC Spor muhabirlerinden Daniel Riolo'nun haberine göre baskıların altında olan Brezilyalı süperstar antrenmanlara ayık çıkamıyor. After Foot programında konuşan Riolo, Neymar ile ilgili olarak, 'Neymar, PSG için problem. Artık antrenman yapmıyor ve her sabah tesislere sarhoş geliyor.' şeklinde konuştu. Tarihin en pahalı transferi olarak Barcelona'dan PSG'ye giden Neymar bu sezon Fransız takımıyla ligde 15 karşılaşmada forma giydi ve 3 gol kaydetti.

Soyunma odasında da işler yolunda gitmiyor

Ayrıca çıkan haberlerde Paris Saint Germain'in soyunma odasna işlerin yolund gitmediği ve takımda futbolcuların ikiye ayrıldığı aktarılıyor. Takımdaki futbolcuların ise Güney Amerkikalılar ve Fransızca konuşanlar olarak ayrıldığı yer almakta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal