Prosinecki: '1-2 Pozisyona Transfer Yapacağız'

Yukatel Denizlispor Teknik Patronu Robert Prosinecki, yapılacak transferler hakkında bilgi verdi.

09.09.2020-08:51 - (Son Güncelleme: 09.09.2020-08:48) Prosinecki: '1-2 Pozisyona Transfer Yapacağız'

Süper Lig'de 2020 - 2021 sezonu ilk haftasında 12 Eylül Cumartesi günü Göztepe’ye konuk olacak Yukatel Denizlispor'un teknik patronu Robert Prosinecki, 1 - 2 mevki için transfer hazırlıklarının sürdürğünü aktardı.

Prosinecki, Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki idman öncesinde gazetecilere verdiği demeçte, lig için hazır olduklarını, yeni futbolcuların adaptasyon sürecinin sürdüğünü fakat onların da çok iyi hazırlandığını belirtti.

İlk hafta konuk olacağı Göztepe kozlarını paylaşacağını aktaran Prosinecki, "Geçen yıl iyi bir sezon geçiren Göztepe takımı var ve bu yıl birkaç futbolcusu gitti, yeni gelen futbolcuları var. Onlar da aslında baktığınızda belirli bir sistemle oynayan bir takım. Biz de iyi hazırlandık. Zor bir maç olacak, kolay olmayacağını biz de biliyoruz ama iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz." şeklinde konuştu.

Prosinecki, geçen yıldan iyi bir takımlarının olduğunu, buna Mesanovic, Bakalorz, Sagal gibi futbolcuları eklediklerini kaydederek, "Kaliteleri ile kadromuza güç katacak futbolcular. Biz aslında genel olarak baktığımızda 1-2 pozisyonda daha arayışımız devam ediyor. Ama şu andaki kadro kaliteden çok memnunum. Takımın çok kaliteli olduğundan ve çok iyi bir sezon geçireceğimizden eminim." ifadelerini kullandı.

Herkese farklı bir Denizlispor göstermek istediklerini vurgulayan Prosinecki, şunları söyledi:

"Ofansif top oynayabilen bir Denizlispor sahada olacak. Öyle bir kaliteye de sahibiz açıkçası. Ama her maç belki olmayabilir bu ofansif ama genel olarak bizim yansıtmak istediğimiz kaliteli futbol, kaliteli oyuncular, kendini belli eden bir Denizlispor göstermek istiyoruz ligde."

KALECİ CENK GÖNEN: 'GÖZTEPE MAÇI BENİM İÇİN ÖNEMLİ'

Tecrübeli eldiven Cenk Gönen de Denizlispor'da forma giydiği için mutlu olduğunu, iyi futbol oynayan, sahada istediklerini gösterebilen ve göze hoş gelen bir Denizlispor izlettirmek istediklerini ifade etti.

Doğup büyüdüğü Göztepe'de profesyonel olduğunu aktaran Cenk Gönen, "O açıdan benim için güzel bir karşılaşma olacak. Önemli olan hocamızın bizden istediklerini sahaya yansıtıp puan ya da puanlarla Denizli'ye dönmek. Onun için var gücümüzle çabalayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal