Prof. Dr Arif Verimli kimdir? Melis Sezen için neler söyledi?

MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın, Melis Sezen'in kıyafeti hakkında yapmış olduğu konuşmalar gündeme bomba gibi düştü. Bunun üzerine vatandaşlardan tepki toplayan Ahmet Çakar, konu hakkında tekrar bir paylaşımda bulunarak dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Peki, Prof. Dr Arif Verimli kimdir? Melis Sezen için neler söyledi? İşte merak edilen detaylar sayfamızda yer almaktadır.

14.05.2022-13:42 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-13:42) Prof. Dr Arif Verimli kimdir? Melis Sezen için neler söyledi?

MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın, Melis Sezen'in kıyafeti hakkında yapmış olduğu konuşmalar gündeme bomba gibi düştü. Bunun üzerine vatandaşlardan tepki toplayan  Ahmet Çakar, konu hakkında tekrar bir paylaşımda bulunarak dikkatleri üzerine toplamayı başardı. 

ahmet çakar

Prof. Dr Arif Verimli kimdir? Melis Sezen için neler söyledi?

Müge Anlı'nın sunmuş olduğu programda uzun seneler yer almış olan Prof. Dr. Arif Verimli, Altın Kelebek Ödül Törenin'de ödül alan Melis Sezen'in kıyafeti konusunda çarpıcı sözler konuşmuştu. Bunun üzerine bir çok kişinin tepkisini toplamış, gündemde yerini almıştı. 

Melis Sezen, Aralık ayında Altın Kelebek Ödül Törenine dikkat çekici dekoltesiyle geceye damgasını vurmuştu. Ülkede olan biten bir çok olay konuşulmazken, güzel oyuncunun günlerce beyaz elbisesi hakkında konuşmalar gündemde yerini almıştı.

melis sezen

MHP eski milletvekili olan Ahmet Çakar, geçtiğimiz günlerde katılmış olduğu bir TV kanalındaki tartışma programında, Sezen'in kıyafetini eleştirerek, bu kadar dekolte giymesinin suç olduğunu söyleyerek açıklamalar yapmıştı. Bu konuşmanın ardından, sosyal medya ayaklanmış eski vekile karşı bir sürü tepki paylaşımları yapılmıştı. Bu tepkilere dayanamayan eski vekil, tekrar bir paylaşım yaparak şu sözleri açıkladı. 

MHP eski milletvekili Ahmet Çakar ise geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon kanalındaki tartışma programında Sezen'in kıyafetini eleştirmiş ve bunun suç olduğunu söyledi, "Ben bir kadının göğsünü yarı çıplak değil çıplak görsem de çeviririm başımı yoluma giderim" dedi.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal