Pretty Little Liars HBO MAX ile geri dönüyor!

Pretty Little Liars HBO MAX ile geri mi dönüyor? Gençlik dizisi olarak bilinen en çok izlenen Pretty Little Liars dizisi sevenleri ile yeni bölümleriyle tekrardan buluşuyor.

31.03.2022-22:56 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-23:14) Pretty Little Liars HBO MAX ile geri dönüyor!

2006 yılında yayınlandığı aynı isimli romanından uyarlanmış bir freefrom dizisidir. 8 Haziran 2010' da yayınlanmaya başlanmış olan dizi 27 Haziran 2017 tarihinde ölüm bizi ayırına dek isimli 7.sezon 20. bölümü ile sona ermişti.

Süpriz bir gelişme ile sevenleri ile tekrardan buluşma kararı alan dizi Pretty Little Liars : Orjinal Sin ismi ile geri dönüyor. Yayın tarihi henüz belli değil. 

Pretty Little Liars dizisi konusu 

Bir arkadaş grubundaki 5 kızın başına gelenleri anlatan dizidir. Spencer Hastings, Hanna Marin, Aria Montgomery, Emily Fields ve Alison Dilaurentis. Bir pijama partisinde Alison kaybolur ve onu nereye baksalar bulamazlar. 1 yıl sonra cesedi eskiden yaşamış olduğu evin arkasında çıkar. Cesedi bulunca diğer dört kız '' A'' adlı kullanıcıdan mesajlar almaya başlarlar, bu mesajların içeriğinde sadece Alison' ın bilindiği sırları anlatan mesajlar olur. Yapılan cenaze törenin ardından sonra bile mesajlar almaya devam ederler ve eski grup yeniden bir araya gelerek gizemli A nın kim olduğunu araştırmaya koyulurlar.

Pretty Little Liars dizisi nasıl bitmişti? 

Spencer' ın ikizi Alex' in aslında kızların arasındaki arkadaşlık bağını deli gibi kıslandığını ve öldürülen kardeşi Charlotte ile çok iyi anlaştığı için onun intikamını almak istediğini gördüğümüz final bölümünde Alex' in Wren ile tanıştıktan sonra tüm bunlara kalkıştığı anlıyoruz. 

Dizinin Başrol oyuncuları 

Shay Mitchell : Kanadalı oyuncudur. En bilindik rolü ise dizideki Emily Fields adlı rolüdür.

Ashley Benson : Hanna Marin rolü ile dizide yer almaktadır. 

Lucy Hale : Aria Montgomery adıyla dizide rol almaktadır. 

Troian Bellisario : Spencer Hastings rolü ile karşımıza çıkmaktadır. 

Ian Harding

Laura Leighton

Sasha Pieterse : Alison Dilaurentis

Pretty Little Liars geri mi dönüyor

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal