26.10.2021-15:52 (Son Güncelleme:26.10.2021-16:40)


1

Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ta kulübün yeni patronunun Prens Selman'ın olmasının ardından değişim rüzgarları başladı.



2

Prens Selman destekli bir fon tarafından 300 milyon sterlin'e satın alınan takımda gelecek yıllarda birçok yıldızın takıma katılması hedefleniyor. Fakat Suudi yatırımcıların önceliği takımı çalıştıracak yeni bir teknik direktör bulmak.



3

İngiliz ekibi Newcastle United'da devir işlemleri bir yana ligde üst üste alınan kötü sonuçların ardından takımın teknik adamı Steve Bruce'un görevine son verilmişti. Yeni teknik adam için Newcastle United'ta kollar sıvandı.



4

Siyah beyazlılar bu çerçevede Portekizli teknik adam Paulo Fonseca'ya ilgi duyuyor. Başarılı kariyeriyle ön plana çıkan teknik adamın kadro inşa döneminde takıma büyük katkı sunması bekleniyor.



5

Fakat yine de Fonseca'nın alternatifleri de mevcut. Steven Gerrard ve Frank Lampard'ın isimleri Newcastle United ile anılıyor.



6

Son olarak 2019-2021 yılları arasında Roma teknik direktörlüğü yapan Paulo Fonseca şu anda herhangi bir takımda görev almıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR