26.10.2021-15:16 (Son Güncelleme:26.10.2021-15:34)


1

Fenerbahçe'den İngiliz ekibi Watford'a transfer olan Ozan Tufan'dan yeni gelişmeler geliyor. Futbolcudan gelen güzel haberi eşi Rojin Tufan açıkladı.



2

Fenerbahçe'den yaz transfer döneminde İngiltere'nin Watford takımının yolunu tutan Ozan Tufan ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Ayrıca A Milli Takım'ın futbolcusundan gelen haber gerek futbolseverleri gerek magazin dünyasını heyecanlandırdı. Ozan Tufan ile ilgili güzel haberi eşin Rojin Tufan'dan geldi.



3

Ozan Tufan'ın eşi Rojin Tufan Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Rojin, bebek emojisini kullanıp ''Sürpriz'' notunu düştü. Aynı paylaşımı Ozan Tufan da kendi sosyal medya hesabında yaptı.



4

2015 yılında Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Ozan Tufan, sezon başında Premier Lig ekibi Watford'a transfer oldu. Futbolcu bu sıralar İngiliz ekibi Watford'un formasını terletiyor.



5

Ünlü futbolcu Ozan Tufan, geçtiğimiz yıl Eylül ayında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Rojin Haspolat'ı ailesinden istemişti. Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen nikah töreninde çiftin şahitliklerini Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Teknik Sorumlu Emre Belözoğlu yürütmüştü.



6

14 Eylül 1992 doğumlu olan Rojin Tufan, Bilent Üniversitesi Siyaset Bilimi'nde mezun oldu. Ardından Bilgi Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü'nü tamamladı. Ozan Tufan'la evlilik yapan Rojin Tufan, bazı sanat dergilerinde editörlük ve sanat festivali organizasyonluğu yapmakta. Rojin Tufan son olarak verdiği bebek haberiyle gerek futbolseverleri gerek magazin dünyasını sevindirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR