09.11.2021-10:17 (Son Güncelleme:09.11.2021-10:37)


1

Prens Selman'ın satın aldığı İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'ın yeni teknik direktörü resmen belli oldu. İngiliz ekibi göreve Eddie Howe'yi getirdi.



2

Prens Selman destekli bir konsorsiyum tarafından satın alınmasının ardından takımın teknik direktörü Steve Bruce ile yollarını ayıran Newcastle United'ın yeni teknik direktörünün kim olacağı merak konusuydu



3

İngiliz takımı, en son Bournemouth'un başında olan Eddie Howe'u takımın başına getirdiğini resmen duyurdu.



4

Newcastle United'ın anlaşmaya vardığı Eddie Howe'dan açıklamalar geldi. Eddie Howe yaptığı açıklamada, "Newcastle United gibi prestijli ve tarihli bir kulübün teknik direktörü olmak benim için büyük bir onur. Bu benim ve ailem için çok gururlu bir gün." "Bu harika bir fırsat, ancak önümüzde daha çok iş var ve oyuncularla çalışmaya başlamak ve antrenman sahasına çıkmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerine yer verdi.



5

Newcastle United'ın yeni teknik direktörü Eddie Howe teknik adamlık kariyerine ilk olarak 2008 yılında Bournemouth takımında başladı. Eddie Howe ardından bir başka İngiliz ekibi Burnley'in yolunu tuttu. 2012 yılında eski takımı Bournemouth'a geri dönen Eddie Howe, Bournemouth formasını uzun yıllar terletti. İngiliz teknik adam son olarak Newcastle United'ın başıne getirildi.



6

Teknik adamın Newcastle United'ın yeni teknik direktörü olması ülkede büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR