09.11.2021-10:05 (Son Güncelleme:09.11.2021-10:05)


1

Son haftalarda işlerin yolunda gitmediği Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın, kadroda radikal değişiklikler yapmaya karar verdi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yıldızın devre arasında takımdan ayrılması yönünde raporunu yönetime iletti.



2

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'u konuk eden Beşiktaş'ta derbide alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından sular iyice ısınmaya başladı. Süper Lig'de oynanan son 7 karşılaşmadan sadece 2 galibiyet çıkarabilen Beşiktaş'ta, tam 4 mağlubiyet alınırken aynı zamanda 1 karşılaşmada da siyah beyazlılar beraberlikle ayrıldı.



3

Özellikle Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın eleştiri oklarının hedefi haline gelmesiyle birlikte tecrübeli teknik adam kadroda büyük bir değişim yapmaya karar verdi.



4

Geçtiğimiz günlerde Fabrice N'Sakala ile yolların ayrılması yönünde almış olduğu kararı Beşiktaş yönetimine ileten Sergen Yalçın, son olarak bir ismin daha biletini kesti.



5

Beşiktaş'ta beklentilerin oldukça altında kalan isimlerden biri olan Gökhan Töre, siyah beyazlılarda Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın biletini kestiği ikinci isim oldu.



6

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Gökhan Töre ile ilgili olarak sezon sonunu beklemek istemeyen tecrübeli teknik adam sık sık yaşadığı sakatlık sorunları ve formsuzluğu nedeniyle Gökhan Töre'nin Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde takımdan ayrılması yönünde rapor verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR