19.10.2021-12:16 (Son Güncelleme:19.10.2021-12:30)


1

Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın yıldız kalecisi Altay Bayındır ile Prens Selman'ın satın aldığı İngiliz ekibi Newcastle United'ın ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Fenerbahçe'nin yıldız kalecisi Altay Bayındır ile ilgili çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yıldız kalecinin son zamanlarda her ne kadar Fenerbahçe'deki performansı tartışma konusu olsa da yıldız kaleci Avrupa'nın büyük takımlarının transfer listesinde yer alıyor. Büyük takımların transfer radarında olan futbolcuyla ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor.



3

Futbolcuyla son olarak Arap Prens Selman'a bağlı bir şirketin satın aldığı Newcastle United'ın çok yakından ilgilendiği aktarıldı.



4

Newcastle United'ın Suudi şirket tarafından satın alınmasının ardından transfere büyük bir bütçe ayrılması bekleniyordu. Fakat transferin sadece 60 milyon Euro ile sınırlı tutulacağı belirtildi. İngiliz basın organı Telegraph'ın haberine göre; Finansal Fair Play kapsamında Newcdastle United'a 200 milyon Euro'luk bir harcama limiti koyacak.



5

Fakat takım ilk başta kış transfer döneminde 60 milyon euro civarı bir harcama yapabilecek.



6

Newcastle United bu kapsamda Ocak ayı transferi için kaleci bölgesine Türk yıldız Altay Bayındır'ı gözüne kestirdi. İngiliz ekibi pek çok futbolcuyu transferde listeye yazarken milli takımın kalecisi Altay Bayındır'ı da listesine ekledi. Prens Selman'ın sahibi olduğu Newcastle United, Fenerbahçe'nin milli kalecisi Altay Bayındır'ı izlemeye başladı. Futbolcunun, İngiliz ekibi Newcastle United'a transferi ile ilgili yakın zamanda sıcak gelişmelerin olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR