18.10.2021-14:06 (Son Güncelleme:18.10.2021-14:06)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Altay'ın Portekizli golcü Marco Paixao, Beşiktaş-Sporting Lizbon maçı öncesi Portekiz medyasına çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.



2

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi C grubunda karşı karşıya geleceği Sporting Lizbon müsabakası öncesinde Süper Lig ekiplerinden Altay'da forma giyen Portekizli golcü Marco Paixao, ülkesinin televizyon kanallarından birine kritik karşılaşma öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.



3

Portekizli golcü Marco Paixao, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Beşiktaş-Sporting Lizbon karşılaşması öncesinde yapmış olduğu açıklamalarla sosyal medyada gündem yarattı.



4

Marco Paixao : Beşiktaş Süper Lig'in son şampiyonu ve bence Türkiye'nin en iyi takımı. Ancak hala en formda hallerine ulaşmadılar. Çok sakatlık sorunu yaşadılar ve bu sakatlıklar yavaş yavaş düzeliyor.



5

Marco Paixao : Pjanic topa sahip olduğunda hatlar arasında boşluk bulamaması için dua edin! Pjanic yokken Beşiktaş çok farklı bir takım oluyor.



6

Marco Paixao : İngiliz ekibi Chelsea'den gelen Michy Batshuayi de takıma çabuk uyum sağladı ve form olarak iyi durumda. Lizbon savunmasına zor anlar yaratabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR