18.10.2021-13:47 (Son Güncelleme:18.10.2021-14:04)


1

Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve Trabzonspor'un, Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği karşılaşma dev bir mücadeleye sahne oldu. Oynanan mücadelede Trabzonspor kendi evinde Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederken, Trabzonspor'da galibiyetin mimarlarından birisi de Trabzonspor'da şüphesiz Uğurcan Çakır'dı.



2

Başarılı kaleci yaptığı kritik kurtarışlar ile takımının 3 puanı almasında etkili isimlerden birisiydi. Başarılı kaleci ile ilgili maçın ardından dikkat çeken bir gerçek ortaya çıktı. Mücadeleyi Avrupa kulüplerinden gelen socut ekiplerinin de takip ettiği aktarıldı. Ligue 1 ekibi Lyon'un bordo mavililerin başarılı kalecisi Uğurcan Çakır için gözlemci gönderdiği öğrenildi.



3

Yaz transfer döneminde Uğurcan Çakır için Trabzonspor'un kapısı pek çok defa çalınmış fakat bordo mavililer, istenilen rakamı almayınca milli kaleciyi yuvada tutmuşlardı. Başarılı eldiveni yakın takibe alan Lyon ise ara transfer döneminde transfer etmek istedikleri Uğurcan Çakır için yeni bir teklif sunacaklar.



4

Pazarlığı 10 milyon Euro'dan açacak olan Fransız ekibinin, duruma göre teklifini yükseltebileceği aktarıldı. Uğurcan Çakır'ın, Lyon'a transferi ile ilgili yakın zamanda sıcak gelişmelerin olması bekleniyor.



5

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, Uğurcan Çakır'ın transferiyle alakalı önemli açıklamalarda bulunmuştu.



6

Ahmet Ağaoğlu futbolcuyla ilgili, "Uğurcan Çakır'ı niye satmayayım? Ben o hatayı bir kez yaptım. Abdülkadir Ömür için Manchester City 23 milyon verdiğinde satmadım, hata yaptım." şeklinde ifadelere yer vermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR