Portekizli Yıldız Cristiano Ronaldo'dan Sırbistan Yenilgisi Sonrası Çarpıcı Açıklamalar!

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Sırbistan'a kaybeden Portekiz turnuvaya direkt katılma şansını kaybetti. Cristiano Ronaldo mağlubiyetten sonra açıklamalarda bulundu.

15.11.2021-16:28 - (Son Güncelleme: 15.11.2021-16:28) Portekizli Yıldız Cristiano Ronaldo'dan Sırbistan Yenilgisi Sonrası Çarpıcı Açıklamalar!

Dünya Kupası Elemeleri'nin A Grubu son hafta karşılaşmasında Sırbistan ile Portekiz arasında çok kritik bir maç oynandı. Katar 2022 Dünya Kupası'na katılma yolunda aşırı önem arz eden karşılaşmada Sırbistan, yıldızlar karması Portekiz'e karşı yenik düştüğü maçta Portekiz'i 2-1 mağlup etmeyi başardı ve Katar biletini kaptı. Sırbistan cephesinde maçtan sonra çok büyük bir sevinç yaşanırken Portekiz cephesinde hüzün vardı. Portekiz ise play-off'larde oynamaya hak kazanmış oldu. Maçın ardından Portekiz'in dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'dan çok konuşulacak açıklamalar geldi. Portekizli yıldızın yaptığı açıklamalar futbol dünyasında gündeme oturdu. Cristiano Ronaldo'nun yaptığı açıklamalara destek verenler olduğu kadar yoğun bir şekilde eleştirenler de oldu.

PORTEKİZLİ YILDIZ CRİSTİANO RONALDO'DAN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR

Portekiz'in dünya yıldızı futbolcusu Cristiano Ronaldo maçın ardından 'Dünkü sonuç zordu ama yıkılmadık. Ne yapmamız gerektiğini biliyoruz, 2022 Dünya Kupası'na gideceğiz.' ifadelerini kullandı.
Portekizli dünya yıldızının yaptığı açıklamalar gerek ülkesi Portekiz'de gerek futbol dünyasında çok büyük ses getirdi. Maçın ardından Portekizli yıldıza destek verenler kadar eleştirenlerde çoktu. Portekiz'in direkt bir şekilde Dünya Kupası'na gidememiş olması çok konuşulan konulardan birisi haline geldi.
Diğer taraftan Sırbistan'ın Dünya Kupası biletini almış olması büyük ses getirdi. Sırbistan'da, Portekiz sonrası alınan galibiyetin ardından ülekede büyük bir sevinç hakim oldu. Sırbistanlı futbolcularda 2022 Katar Dünya Kupası'na katılma hakkını çok büyük bir sevinçle kutladılar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal