A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Kadrosu Açıklandı!

A Milli Erkek Basketbol Takımımızın, 2023 Dünya Kupası Elemeleri'nde oynayacağı Belarus ve Büyük Britanya karşılaşmaları öncesinde 17 kişilik maç kadrosu belli oldu.

15.11.2021-16:21 - (Son Güncelleme: 15.11.2021-16:21) A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Kadrosu Açıklandı!

FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B grubunda ilk maçına çıkmaya hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımımız, 25 Kasım Perşembe günü 19:30'da deplasmanda Belarus ile karşı karşıya gelecek.

Grubunun ilk maçında Belarus deplasmanına çıkacak olan Milli Takım sonrasında ise 28 Kasım Pazar günü İstanbul'da Büyük Britanya ile karşı karşıya gelecek. A Milli Erkek Basketbol Takımımızın Büyük Britanya ile oynayacağı karşılaşma ise saat 19:00'da oynanacak.

UYGULANACAK OLAN YENİ FORMAT AÇIKLANDI

FIBA'nın açıkladığı formata göre 2023 Dünya Kupası Elemeleri'nde takımlar ilk grup aşamasında topladığı puanları bir üst turdaki gruplara taşıyacak. Milliler grupta ilk üç sırayı alması halinde A grubunun ilk üç sırasında yer alan ekipler ile eşleşmiş olacak. İkinci turdaki gruplarında ilk üç sırayı alabilmeyi başaran 12 takım ise FIBA 2023 Dünya Kupası'nda mücadele etme şansını yakalayacak.

MİLLİ TAKIM'IN KADROSU AÇIKLANDI

A Milli Erkek Basketbol Takımımızın, FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri'nde Belarus ve Büyük Britanya ile oynayacağı karşılaşmaların açıklanan kadrosu ise şu şekilde ;

A. Buğrahan Tuncer, Tolga Geçim, Deshane Davis Larkin, Erten Gazi, Erkan Yılmaz, Furkan Haltalı, Doğuş Özdemiroğlu, Melih Mahmutoğlu, J. Metecan Birsen, Şehmus Hazer, Akif Egemen Güven, Sadık Emir Kabaca, Berkan Durmaz, Muhsin Yaşar, Berk İbrahim Uğurlu, Samet Geyik, Sertaç Şanlı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal