Fenerbahçe'de Jose Sosa'dan Vitor Pereira'ya Mesaj Var!

Fenerbahçeli yıldız Jose Sosa, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesinde teknik direktörü Vitor Pereira'ya mesaj gönderdi.

15.11.2021-13:57 - (Son Güncelleme: 15.11.2021-13:57) Fenerbahçe'de Jose Sosa'dan Vitor Pereira'ya Mesaj Var!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sarı lacivertliler için büyük bir önem taşıyor.

Ligde son 4 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Fenerbahçe, üst üste oynadığı Trabzonspor, Alanyaspor, Konyaspor maçlarında sahadan mağlubiyet ile ayrılmasının ardından son olarak kendi sahasında oynadığı Kayserispor karşılaşmasında 2-2'lik beraberlikle ayrılmıştı.

GALATASARAY DERBİSİNDE GALİBİYET HEDEFLENİYOR

Fenerbahçe'de yaşanan bu süreçte yönetim ve futbolcular taraftarlardan çok büyük tepkiler alırken camia içerisindeki ortak düşünce ise Galatasaray derbisinde alınabilecek galibiyet ile bu kötü havanın tersine dönebileceği yönünde.

JOSE SOSA'DAN VİTOR PEREİRA'YA MESAJ VAR!

Fenerbahçe'nin tecrübeli isimlerinden biri olan Jose Sosa, Galatasaray ile oynanacak olan derbi mücadelesi öncesinde teknik direktörü Vitor Pereira'ya mesaj göndererek göreve hazır olduğunu belirtti.

Jose Sosa, Galatasaray derbisi öncesi Vitor Pereira'ya gönderdiği mesajda ;

' Derbide sorumluluk almaya hazırım. Kariyerimde bu tarz birçok maç oynadım. Derbilerin havası farklı oluyor. Tecrübemle takımıma yardımcı olabilirim. Bir önceki Milli araya lider girmiştik, şimdi beklediğimiz sonuçlarla zirvenin 10 puan gerisinde kaldık. Ancak ligde daha oynanacak 26 maç var. Hiçbir şey bitmiş değil. Galatasaray derbisini kazanırsak, iyi sonuçların devamı da gelir. Bizim için yeni bir sayfa açılır. Hepimiz buna inanıyoruz ve bunun için çok çalışıyoruz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal