Portekiz Türkiye maç özeti ve golleri izle TRT 1 4K | Portekiz Türkiye youtube geniş özeti ve maçın golleri

Dünya Kupası Play-off yarı final maçında bu akşam Portekiz ile deplasmanda oynayacak olan Türkiye’de tüm hazırlıklar tamamlandı. Millilerin bu karşılaşmasının özet görüntülerini izlemek isteyenler ise internet üzerinden Portekiz Türkiye maç özeti ve golleri izle TRT 1 4K, Portekiz Türkiye youtube geniş özeti ve maçın golleri terimleri süratle araştırıyor. Maçın özet görüntüleri için bilinmesi gerekenler haberimizde...

25.03.2022-00:15 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-00:15) Portekiz Türkiye maç özeti ve golleri izle TRT 1 4K | Portekiz Türkiye youtube geniş özeti ve maçın golleri

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-off yarı final karşılaşmaları bu akşam oynanacak. Avrupa’dan Dünya Kupası’na katılacak olan son 4 takımı belirleyecek olan yarı final maçlarının belki de en önemli Portekiz ile Türkiye arasında oynayacak. Grubu ikinci sırada tamamlayarak Play-off’a katılmaya hak kazanan millilerde hedef Cristiano Ronaldo önderliğindeki Portekiz’i deplasmanda mağlup ederek final biletini kapmak olacak. Dün Portekiz’e gelen Türkiye maç öncesi son hazırlıklarını da tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Futbol severler Portekiz Türkiye maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor.

Portekiz Türkiye maçı ne zaman oynanacak?

Türk futbol severlerin heyecanla beklediği 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-off Yarı Final karşılaşması olan Portekiz Türkiye maçı bugün TSİ 22.45’te Porto’nun Dragao Stadyumu’nda oynanacak. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Portekiz Türkiye maçının hakemi kim?

Portekiz Türkiye maçında Daniel Siebert düdük çalacak.

Portekiz Türkiye maçı

Türkiye 604. maçına çıkıyor

Türkiye, Portekiz karşısında 604. milli maçına çıkacak. 334'ü resmi 269' u da özel olmak üzere 603 maçta 231 galibiyet eden Türkiye, 144 mücadelede berabere kalırken 228 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Türkiye rakp fileleri 813 kez havalandırırken kendi kalesinde ise 863 gol gördü.

Türkiye son deplasmanlarda zorlanıyor

Portekiz ile 9. kez kozlarını paylaşacak olan Türkiye rakibine deplasmanda üstünlük sağlayamıyor. Geride kalan 8 maçta Türkiye 2 kez kazanırken, Portekiz 6 maçta gülen taraf oldu. Portekiz ile oynadığımız son deplasman maçında rakibimizi 3-1’lik skorla mağlup etmiştik.

Portekiz’de koronavirüs şoku

Dünya Kupası’na katılmak için Türkiye maçını kazanmak zorunda olan Portekiz’de koronavirüs şoku yaşanıyor. Ev sahibi ekipte Ruben Dias, Nelson Semedo, Joao Cancelo ve Renato Sanches Türkiye maçında forma giyemeyecek. Ayrıca virüse yakalanan Pepe ve Ruben Neves kamp kadrosundan çıkarıldı.

Portekiz - Türkiye muhtemel 11'ler:

Portekiz: Patricio, Dalot, Inacio, Fonte, Guerreiro, Pereira, Moutinho, Silva, Fenandes, Jota, Ronaldo

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Merih, Çağlar, Caner, Berkan, Orkun, Cengiz, Hakan, Kerem, Burak

Portekiz Türkiye maçında takımların açıkladığı aday kadrolar şu şekilde:

TÜRKİYE

Kaleci: Altay Bayındır ( Fenerbahçe ), Sinan Bolat (Gent), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Mert Müldür (Sassuolo), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Sassuolo), Merih Demiral (Atalanta), Ozan Kabak (Norwich City), Serdar Aziz (Fenerbahçe), Caner Erkin (VavaCars Fatih Karagümrük), Rıdvan Yılmaz (Beşiktaş)

Orta Saha: Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Cengiz Ünder (Marsilya), Yunus Akgün (Adana Demirspor), Berkan Kutlu ( Galatasaray ), Dorukhan Toköz (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Feyenoord), Taylan Antalyalı (Galatasaray), Hakan Çalhanoğlu (Inter), Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Doğukan Sinik (Fraport TAV Antalyaspor), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray),

Forvet: Burak Yılmaz (Lille), Enes Ünal (Getafe), Serdar Dursun (Fenerbahçe), Umut Bozok (Kasımpaşa)

Portekiz

Kaleci: Jose Sa (Wolverhampton), Diogo Costa (FC Porto), Rui Patrício (AS Roma)

Savunma: Cedric Soares (Arsenal FC), Diogo Dalot (Manchester United FC), Joao Cancelo (Manchester City FC), Gonçalo Inacio (Sporting CP), Jose Fonte (LOSC Lille), Tiago Djalo (Lille), Nuno Mendes (PSG), Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund)

Orta Saha: Danilo Pereira (PSG), William Carvalho (Real Betis Balompie), Bruno Fenandes (Manchester United FC), Joao Moutinho (Wolverhampton Wanderers FC), Matheus Nunes (Sporting CP), Otavio Monteiro (FC Porto), Benardo Silva (Manchester City FC), Vitinha (FC Porto)

Forvet: Andre Silva (RB Leipzig), Cristiano Ronaldo (Manchester United FC), Diogo Jota (Liverpool FC), Gonçalo Guedes (Valencia CF), João Félix (Club Atletico de Madrid), Rafael Leao (AC Milan)

Portekiz Türkiye maçının özet görüntüleri maçın sona ermesinin ardından TRT 1’in intenet sitesinden veya TRT Spor kanalından yayınlanacak. Maçın nasıl sonuçlanacağı ise Türk futbol severler başta olmak üzere dünyadaki milyonlar tarafından oldukça merak ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal