16.01.2024-14:55 (Son Güncelleme:16.01.2024-14:55)


1

Popstar yarışması ile müzik kariyerinde çıkış yakalayan, ilginç tarzı ve farklı yorumlarıyla ile dikkatleri üzerine çeken Popstar Mehtap'ın Seda Sayan çıkışı gündem olmuştu.



2

'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Mehtap, Seda Sayan'ı makyajsız tanıyamadığını belirterek ortalığı karıştırdı.



3

Mehtap Yılmaz, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve kendisinde yaptığı değişimle de dikkat çekerken son olarak Seren Serengil'e yaptığı açıklamalarla adından söz ettirmişti.



4

Seren Serengil, programına katılan eski yarışmacıya "Ben enteresan bir şey duydum; Seda Sayan Kanal D'de program yapıyordu o esnada da sana ya Star'dan ya da Show'dan teklif geliyor tam Seda Sayan'ın karşı saati..." sorusunu yöneltmişti.



5

Mehtap Yılmaz Seda Sayan'ın kendisinin önünü kestiğini iddia ederek, "Aradan bir sürü zaman geçti, dost gibiyiz ama program yok, Seda Sayan ile bir yerde karşılaştık, Stello beni görünce girmedi. Seda'ya dedim ki 'Beni götürdü menajerin imza attırdı' dedim. Beni ilgilendirmez dedi. İnşallah Allah benim hakkımı çıkartır onlardan" ifadelerini kullanmıştı.



6

Son günlerde yaptırdığı estetiklerle adından söz ettiren ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde başka bir yöntemle, tekrar genç kalmanın peşine düşmüştü. Daha genç görünmek için yüzüne ve göğüs dekoltesi bölgesine sünnet derisinden sıvı enjekte ettiren ünlü isim yaptırdığı bu ilginç işlemi de tüm ayrıntılarıyla takipçileriyle paylaşmıştı.



7

Aramızda Kalmasın programının konuğu olan Popstar Mehtap Seda Sayan'ın estetikleri hakkında konuşulduğu sıra," Seda Sayan'ı makyajsız tanıyamadım" sözleriyle şoke etti.



8

Mehtap, "Seda sayan dört arkadaşıyla oturuyormuş. Günaydın demişler bana, bende herkese günaydın deyip geçmişim. Aralarında Seda Sayan'da varmış. Makyajsız tanıyamadım ben onu" sözleriyle Seda Sayan'ı kızdıracak gibi...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr