16.01.2024-14:14 (Son Güncelleme:16.01.2024-14:44)


1

1990 yapımı 'Hasan Boğuldu' filminde ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ile başrolü paylaşan Yalçın Dümer katıldığı bir programda skandal bir itirafta bulunmuştu.



2

Dümer canlı yayında, "Hülya soyunurdu fon perdesini ben tutardım, arada gözüm kayardı" diye konuşmuştu. Avşar'a, eski rol arkadaşının kendisiyle ilgili söyledikleri soruldu. Ünlü oyuncu "Gayet normal o erkek, ben kadın" cevabıyla herkesi şaşkına çevirdi.



3

33 sene önce izleyiciyle buluşan 'Hasan Boğuldu' filminde başrolü paylaşan Hülya Avşar ve Yalçın Dümer geçtiğimiz sene birlikte verdikleri pozla beğeni toplamıştı.



4

1990 yapımı olan 'Hasan Boğuldu' filminde 'Emine' ve 'Hasan' karakterlerine hayat veren ikiliden Yalçın Dümer, 2. Sayfa'ya konuk olmuş, ünlü oyuncunun itiraf dolu sözleri çok konuşulmuştu.



5

Dümer yayında, şimdiki setlerde oldukça konforlu olan oyunculara dair düşüncelerini paylaşırken, kendi yaşadıklarını da değinmiş ve itiraflarda bulunmuştu.



6

Yalçın Dümer, konuşmasında "Hülya'nın gözlerine bakamazdım, heyecanlanırdım. Hülya soyunurdu sokak ortasında fon perdesini ben tutardım. Arada gözüm kayardı" ifadelerini kullanarak herkesi şoke etmişti.



7

Kızı Zehra Çilingiroğlu ile Sarıyer'de görüntülenen Hülya Avşar'a eski rol arkadaşı Yalçın Dümer'in kendisiyle ilgili söyledikleri soruldu. Avşar, konuya dair "Olabilir. Anormal bir şey mi yani! İlk defa senden duyuyorum. Olsa da çok normal gayet o erkek, ben kadın sonuçta. Yalçın'ı çok seviyorum çok tatlı biri. Ama bilmiyordum. Eşek herif sen beni mi dikizliyordun, diye bağırmam gerekiyordu" ifadelerini kullanarak gülümsedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr