16.01.2024-12:10 (Son Güncelleme:16.01.2024-12:10)


1

2010 senesinde dünya evine girdiği Selen Sevgiven ile evliliklerinden iki kız çocuğu olan Gökhan Özen, 2016’da Sevgiven ile yollarını ayırmışlardı. O günden sonra Amerika’ya giden ve 7 yıldır ortalıkta gözükmeyen Gökhan Özen, son günlerde yüzünde yaptığı değişiklikler ile gündeme geldi.



2

Eski yüzünden eser kalmayan ünlü şarkıcının, neden uzun süredir yurtdışında olduğu ve ortalıkta gözükmediği ortaya çıktı.



3

Yüzündeki değişim sosyal medyanın diline düşen ünlü şarkıcı, bir döneme yakışıklılığı ile damga vurarak kazandığı hayranlarını epey bir üzdü. Botoks yaptırdığı aşikar olan yüzünden eskiye dair eser kalmayan ünlü popçunun, şimdi de neden uzun senelerdir Türkiye'de olmadığı merak konusu oldu. İddialara göre bunun sebebi eski eşi Selen Sevigen ile yaşadığı bir tartışma.



4

Bir süre önce eski eşi Selen Sevigen’in, Özen’in çocuklarıyla yaşadığı eve gelerek huzursuzluk çıkardığı ve hakaretler savurduğunu iddia ederek, eski eşiyle ilgili koruma kararı aldırdığını duyurmuştu.



5

Özen hakkında kızlarının psikolojisini de olumsuz yönde etkilediğini ve ne nafaka ne diğer yükümlülüklerini yerine getirmemesi sebebiyle dava açarak koruma kararı aldırdığını açıklamıştı.



6

Bu haberler sonrası gözler 7 senedir ortalıkta gözükmeyen Gökhan Özen’e çevrilirken, Instagram sayfasında sözlü ve yazılı açıklama yapan Özen; ‘kızlarının köpek istemesi üzerine, köpek aldığını ve eve gittiğini; ancak eski eşinin sorun çıkardığını, bağırdığını, kızları ağlamaya başlayınca kendisinin de uyarı niteliğinde tepki verdiğini’ ifade etmişti.



7

Öte yandan ünlü şarkıcı çocuklarının her türlü giderlerini karşıladığını ve hakkında söylenilen iddiaları kesin dille reddettiğini ifade ederken, aksine eski eşinin ‘çocuklarla olan ilişkisindeki sözleşme maddelerine uymadığını, asılsız itham ve suçlamalara maruz kaldığını ve haklarını da hukuki yollardan arayacağını’ duyurmuştu. İddiaların doğruluğu hala kesinleşmemişken, şimdilik Özen'in yurt dışına yerleşmesine dair en büyük sebebin bu olduğuna inanılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr