POMEM Kadın/Erkek parkur süresi ne kadar? POMEM parkur süre bilgileri

POMEM sınavlarında adayların fiziki yeterliliklerini ölçmek için yapılan parkur sınavında parkurunu süresi ve süre bilgileri merak ediliyor. Sınava girecek olan adaylar 'POMEM Kadın/Erkek parkur süresi ne kadar?' sorusuna yanıt ararken aynı zamanda POMEM parkur süre bilgileri hakkında da araştırma yapıyorlar.

16.03.2022-20:18 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-20:19) POMEM Kadın/Erkek parkur süresi ne kadar? POMEM parkur süre bilgileri

POMEM sınavları için başvuru yapan adaylar, sınavlara girmeden önce özellikle parkur sınavı ile ilgili detaylı araştırmalar içerisine girdi. Adayların fizik alandaki yeterliliklerini ölçmek amacıyla tabi tutulan parkur sınavlarının nasıl ve nerede yapıldığının yanı sıra sınavı süresi ve süre bilgileri de sorgulanıyor.

POMEM Kadın/Erkek parkur süresi ne kadar?

POMEM Kadın/Erkek parkur süresi ne kadar?

POMEM sınavları için belirlenen parkurlarda uygulanacak olan sınavda parkurun süresi içerisinde bitiş çizgisine hatasız olarak ulaşmayı başaran adaylar 100 puan alarak sınavdan ayrılır. POMEM parkurları kadın adaylar ve erkek adaylar için farklı saniye uygulamaları içerir.

POMEM parkur süre bilgileri

POMEM parkur sınavında başarı göstermek isteyen erkek adaylar parkuru 48 saniyede, kadın adaylar ise 50 saniyede geçmeleri gerekiyor. Fiziki yeterliliğin belirlenebilmesi için gerçekleştirilen sınavda parkuru 40 saniye ve daha aşağı bir süre içerisinde bitiren erkek adaylar 100 puan alırken, 42 saniye ve daha aşağıda bir sürede bitiren kadın adaylar da sınavdan 100 tam puan alarak ayrılırlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal