Polislere ateş açan uyuşturucu tacirleri zor anlar yaşattı!

Uşak'ın Sivaslı ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen 4 şüpheli, kendilerini takip eden polis ekiplerine karşı ateş açtı. İşte haberin detayları...

20.06.2022-15:51 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-16:20)

Uşak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Sivaslı İlçe Karakol Amirliği ortak operasyonunda, İzmir'den geldiği belirlenmiş olan bir araçta uyuşturucu ticareti yapan şahısların olduğu tespit edildi. 


Polise ateş açarak kaçmaya çalıştılar 

Diğer yandan şüpheli araç durdurulmak istendiği esnada, şüpheli şahıslar polis ekiplerine karşı tabanca ile ateş açarak kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri, kaçmaya çalışan şahısları kovalamasının sonucunda kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. 

Tutuklanarak cezaevine gönderildi 

Otomobil içerisinde yapılan aramada, 840 adet sentetik ecza hap ve 1 adet tabanca ele geçirildi. Gözaltındaki işlemlerinin sonrasında adliyeye sevk edilen D.K., A.D., Ş.D. ve M.Ş., tutuklanarak cezaevine doğru gönderildi. Diğer yandan, şüpheli şahısların ekiplerden kaçmak için ara sokaklarda yaptıkları hızdan dolayı başka otomobile çarpma ve hapları atma görüntüleri çevredeki kameralar tarafından görüntülere yansıdı.

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal