Polis Müdürü; Maksadımız Ceza Kesmek Değil, İmkanın Yoksa Ben Öderim!

Çorum'da yaşanan olayda, trafik denetimi yapan emniyet mensupları ile cezadan şikayet eden bazı sürücüler arasında tartışma yaşandı.

30.09.2021-10:29 - (Son Güncelleme: 30.09.2021-14:20) Polis Müdürü; Maksadımız Ceza Kesmek Değil, İmkanın Yoksa Ben Öderim!

Çorum’ da yaşanan olayda, kırmızı ışık ihlali yaptığı tespit edilen Selahattin Dinç, trafik denetiminde kendisine ceza kesen polis memuruna, ‘Memur Bey yapacağınız bir şey yok mu?’ diye sordu. Denetimlere katılan ve olay esnasında orda bulunan İl Trafik Şube Müdürü Bünyamin Demir ise Selahattin Dinç’e dönüp, ‘Eğer kesilen cezayı ödeme imkanın yoksa ben kendi maaşımdan inanın öderim. Yeter ki sizlerin canına bir şey olmasın’ şeklinde karşılık verdi. 

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Ak Şemsettin Cami Kavşağı’nda dron ile yapılan denetimler esnansında bazı sürücülerle emniyet mensupları arasında gerilimli anlar yaşandı. Krırmızı ışık ihlali yapan sürücüler, dron ile görüntülenerek ihlaller tespit edildi. Yaklaşık olarak 1 saat boyunca devam eden denetimlerde toplam 35 araç sürücüsü, kırmızı ışıkta durmadığı için toplam 10 bin 999 TL idari para cezasına çarptırıldı.

SİZİN YAPACAĞINIZ BAŞKA ŞEY YOK MU?

Kendi aracıyla seyahat ettiği esnana, karşısına çıkan kırmızı ışığa aldırmayıp yoluna devam eden Selahattin Dinç, denetim noktasına geldiğinde, kendisine kırmızı ışık ihlali nedeniyle para cezası uygulandığını öğrendiğinde, ‘Memur Bey yapacağınız bir şey yok mu?’ diye çıkıştı. Denetim esnasında orda bulunan İl Trafik Şube Müdürü Bünyamin Demir ise gergin sürücüye, ‘Eğer kesilen cezayı ödeme imkanın yoksa ben kendi maaşımdan inanın öderim. Yeter ki sizlerin canına bir şey olmasın’ şeklinde yanıt verdi.

Trafik Cezası

POLİS MÜDÜRÜ; MAKSADIMIZ SİZE CEZA KESMEK DEĞİL

Denetim sırasında diğer sürücülerle de karşılıklı olarak konuşan Şube Müdürü Bünyamin Demir, daha önce yaşanmış tarik kazalarını, ölüm ve ciddi yaralanmalara sebep olabilecek ihmalleri sürücülere hatırlatıp, samimi uyarılarda bulundu. Şube müdürü Demir, ‘Amacımız size ceza kesmek değil, lütfen kurallara uyun. Her bir Çorumlunun canına canım kurban, yeter ki sizlere hiçbir şey olmasın, bizim tek amacımız bu’ diyerek yaptıkları işi anlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal