Polis Evden Çıkamayan Vatandaşın Bahçesini Sürdü

Coronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzerine evden çıkma yasağı getirilirken, polis ekipleri ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor. Antalya'da polis dışarı çıkamayan yaşlı vatandaşın tarlasını sürdü.

07.04.2020-12:30 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-14:17)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını birçok ülkede olduğu gibi bizim ülkemizde de etkili olmaya devam ediyor. Salgının önüne geçmek için birçok önlem alan hükümet, bu kapsamda 65 yaş ve üzeri vatandaşların sokağa çıkması yasaklanırken, polis, bekçi ve jandarma ekipleri evinden çıkamayan vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor.

Son olarak Antalya'nın Korkuteli ilçesi Datköy Mahallesi'nde yaşayan 75 yaşındaki Ramazan Arslan polislerden bahçesi için yardım istedi. Arslan torununu, bahçesine yakın uygulama noktasında bulunan polislerin yanına gönderdi ve polislerden bahçesini sürmesini istedi. Polis ekipleri Arslan'ın bu isteğini geri çevirmedi ve bir polis memuru traktöre binerek bahçeyi sürdü. Polis memuru bahçeyi ekime hazır hale getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal