Maaşını Alan Yaşlı Vatandaş Askere Dua Etti

Coronavirüs önlemleri kapsamında yaşlı vatandaşların dışarı çıkması yasaklanırken, maaşını evinde alan emekli Abdurrahman Ahmetoğlu, maaşını getiren jandarmaya dua ettti.

04.04.2020-09:50 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-12:27)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını ülkemizde de görülürken, alınan önlemler kapsamında yaşlı vatandaşların ve kronik rahatsızlığı olanların sokağa çıkması yasaklandı. Evinde kalan emekli yaşlıların durumu merak edilirken; asker, polis, bekçi ve evinde kalanların ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışan Vefa Sosyal Destek Grubu evinde kalan vatandaşlara desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda Kastamonu'da evinden çıkamayan emekli Abdurrahman Ahmetoğlu kendisine maaşını getiren jandarma ekiplerine dua etti.

85 yaşındaki Abdurrahman Ahmetoğlu yaptığı açıklamalarda, "Bu uygulamayı çok iyi karşıladım, hepsinden Allah razı olsun. Zaten gidemiyorum, birde yasak var dışarı çıkamıyorum. Yalnız kaldım evde. Jandarma, maaşınızı çekip getirmişler, Allah razı olsun onlardan. Bundan daha iyisi yok. Jandarmamıza teşekkür ediyoruz. Uygulama çok doğru. Çok memnunum. Bundan daha iyisi can sağlığı. Allah askerimize zeval vermesin, Allah askerimize kötü günler göstermesin. Bugünlere şükür, maaşımı aldım, şükürler olsun, sizlerden de Allah razı olsun." ifadelerini kullandı ve dua etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal