11.11.2023-13:02 (Son Güncelleme:11.11.2023-13:02)


1

O şaşalı hayatları kısacık bir süre içinde yerle bir olan Polat ailesi, servetleriyle ve gösterişli paylaşımlarıyla önce halkın sonra devletin dikkatini çekti.



2

Bu ışıltılı hayatı ben seçtim diyen Dilan Polat lüks yaşamını lüks villasında pijamalarıyla dolaşarak her gün göze sokarak yaşıyordu. Geçtiğimiz günlerde Dilan-Engin Polat başta olmak üzere abla Sıla Doğu, kardeş Can Doğu, Engin Polat’ın babası Sezgin Polat ve kardeşi Kürşat Polat dahil 10 kişi tutuklanarak Silivri Cezaevine gönderilmişti.



3

O günden beri Polatların cezaevinde yaşadıklarıyla ilgili gelen bilgiler adeta havada kapılıyor, hemen gündem oluyor.



4

Polatların bu soruşturmasını ilk günden beri oldukça sıkı takip eden ve çifte ilişkin birçok çarpıcı bilgiyi aktaran kişi olan Emrullah Erdinç, geçtiğimiz günlerde çifti ele veren şeyin gösterişli paylaşımlarından çok komşularıyla ettikleri bir kavga olduğunu iddia etmişti.



5

Erdinç, 'Bu soruşturmanın ilk fitili nasıl ateşlendi? Dilan Polat ve Engin Polat'ın peri masalı gibi hayatları aslında, 2 Haziran 2023 tarihindeki bir kavgayla bitmeye başladı.' sözleriyle vitesi artan kavgada komşuların, yüzünde kalıcı hasar oluştuğu gerekçesiyle Engin Polat ve Dilan Polat hakkında suç duyurusunda bulunduğunu iddia etmişti.



6

Anadolu Cumhuriyet Savcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında Dilan ve Engin Polat'ın acil ifadeye çağırıldığını iddia eden Emrullah Erdinç, Polatların savcılığı arayarak 'Bizim biraz işimiz var, müsait olduğumuzda ifade vermeye geleceğiz' dediğini bildirmişti.



7

Ardından sinirlenen savcılığın, ‘Dilan Polat'ın 750 bin TL harcadığını söylediği yayınını da görünce tuşa bastığını ve her şeyi başlatan asıl şeyin bu komşu kavgası olduğunu’ vurgulamıştı



8

Kanal D'nin özel haberinde Dilan ve Engin Polat'ın hayatını adeta altüst ettiği iddia edilen o komşu kavgasının görüntüleri ortaya çıktı. İşte o görüntüler…

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr