Playstation 5 oyunları:Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en iyi PS5 oyunları listesi

Oyun severlerin ilgiyle takip ettiği, Playstation 5 ile ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi oyunlar hangileri merak konusu oldu. Çıktığı andan itibaren popülerliğini yitirmeyen PlayStation 5 ile oynanabilecek en iyi oyunların hangileri olduğu araştırılıyordu. İşte merak edilen o oyunların listesi…

13.03.2022-17:46 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-17:47) Playstation 5 oyunları:Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en iyi PS5 oyunları listesi

Bilgisayar oyunu tutkunları, dijital oyun dünyasının en bilinen ve sevilen oyun konsolu serisi PlayStation ile oynayabilecekleri ücretsiz oyunların peşine düştü. Serinin son ürünü PS5, çıktığı ilk günden beri birçok oyuncunun vazgeçilmesi oldu. Ancak ücretli oyunlara çok fazla para harcamak istemeyen oyun severler, PS5 ile oynayabilecekleri ücretsiz oyunları araştırmaya devam ediyor.

Ülkemizde teknolojik ürünlerin diğer ülkelerden daha fazla bir ücrete satışa sunulması oyun tutkunlarının işini zorlaştırıyor. Hal böyle olunca insanlar bilgisayar oyunlarına çok para harcamak istemiyor veya durumu olmuyor. İşte oyun tutkunlarının işini kolaylaştıracak ve PS5 ile kolaylıkla oynayabilecekleri o oyunların listesi;

Call of Duty: Warzone

2003 yılında Activision tarafından çıkarılan oyun serisi, üzerinden yıllar geçmesine rağmen birçok kişinin favorileri arasında. 2003’te ilk çıktığı zamandan bu güne kadar 19 oyunu çıkan serinin 2020’de piyasaya sürülen yeni yapımına PlayStation Store’dan ücretsiz olarak ulaşılabiliyor.

warzone

Apex Legends

Apex Legends, Respawn Entertainment tarafından çıkarılan bir oyundur. Kullanıcıların PlayStation Store’da ücretsiz olarak ulaşabileceği bu oyun Battle Royal oyunlarından biridir.

Rocket League

Rocket League, Psyonix’in geliştirilen, ilginç bir konuya sahip oyundur. Kullanıcıların roket destekli araçlar ile futbol oynayabildiği oyun, bireysel olarak veya çevrimiçi gruplarla da oynanabilmektedir. Grup olarak oynama imkanı bulunan bu oyunda en fazla 4 kişilik takımlar oluşturulabiliyor.

PS5 oyunları

Fortnite

Epic Games tarafından geliştirilen bu Battle Royal oyuna, PlayStation’da ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

Destiny 2

Bungie tarafından geliştiren Destiny 2, bilimkurgu ve aksiyon türündedir. 2017’de çıkış yapan oyun, nişancı oyunudur. Popülerliğini kaybetmeyen bu oyuna da PlayStation’da ücretsiz ulaşılabiliyor.

Splitgate

2019’un Mayıs ayında piyasaya sürülen Splitgate oyunu, FPS türündedir. 1047 Games tarafından geliştirilen oyun, bilimkurgu nişancı oyunudur.

Brawlhalla

Blue Mammoth Games tarafından geliştirilen Brawlhalla, 2 boyutlu dövüş oyunudur. Microsoft Windows, macOS, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android ve Nintendo Switch platformlarından da ulaşılabilen oyun, PS5 konsollarıyla da ücretsiz oynanabilmektedir.

Astro’s Playroom

SIE Japan Studio tarafından geliştirilen, PlayStation 5 için Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan bir 3D platform oyunudur. Oyun 2020’nin Kasım ayında piyasaya sürülmüştür.

Dauntless

Phoenix Labs tarafından geliştirilen oyun, Epic Games tarafından satışa sunuldu. İçinde dev yaratıkların olduğu, aksiyon türündeki oyun 2018’in Mayıs ayında piyasaya sürüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal