Plajda Şoke Eden Yanıt; 'Başörtülü Almıyoruz'

28 Şubat zihniyetinin izleri günümüzde hala devam ediyor. Sarıyer'e bağlı Kilyos'taki ‘Solar Beach’ adlı işletme skandal bir uygulama yürüttü. Plajın kapısına kadar gelen başörtülü kadınlara ‘Tesettürlü almıyoruz’ diyerek geri çevirdi.

06.08.2021-10:07 - (Son Güncelleme: 06.08.2021-13:15) Plajda Şoke Eden Yanıt; 'Başörtülü Almıyoruz'

İstanbul Sarıyer'e bağlı Kilyos'ta ‘Solar Beach’ adlı işletme skandal uygulamaya imza attı. İddiaya göre; plajın kapısına gelen başörtülü kadınlar ‘Tesettürlü almıyoruz’ denilerek geri çevriliyor.

‘BU ÇAĞDA KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSETTİM’

Eşiyle birlikte plaja giden Zuhal Fidan, başörtülü çeri alınmadığını belirterek ‘Bu çağda kendimi çok kötü hissettim. Bu kadar ayrımcı olunması beni çok üzdü. İlk kez böyle bir durum ile karşılaştım, suçlu gibi hissettim kendimi’ ifadelerini kullandı.

‘EŞİMİN KAPALI OLDUĞUNU GÖRÜNCE TESETTÜRLÜ ALMIYORUZ DEDİLER’

Eşi Mükremin Fidan ise ‘Eşimin kapalı olduğunu görünce 'Tesettürlü almıyoruz' dediler. Bu zamanda bu yapılacak iş mi?’ diye tepki gösterdi. Mağdurların seslerini duyurmak istemeleri üzerine müşteri gibi plajı arayan muhabir de ‘Maalesef tesettürlü almıyoruz’ cevabıyla karşılaştı.

YOĞUNLUKTAN DOLAYI ALAMIYORUZ YALANI

Yasağın nedenini öğrenmek için ulaştığımız işletme yöneticisi ise, ‘Belli bir saatten sonra gelen misafirlerimizi yoğunluktan dolayı alamıyoruz. Bizim bu şekilde bir katı kuralımız yok. İlla ki çevirmek zorunda olduğumuz kişiler olursa onu yine işletme bünyesindeki diğer plajımıza yönlendiriyoruz’ ifadelerini kulanıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal