PKK/YPG Kalesinde SİHA Darbesi

PKK/YPG kontrolündeki Derbesiye'de terör örgütünün sözde kontrol noktası Türk SİHA'ları tarafından vuruldu. 8 Terörist etkisiz hale getirilirken 3'ünün de ağır yaralandığı öğrenildi.

16.07.2020-12:33 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-12:18) PKK/YPG Kalesinde SİHA Darbesi

Türk ordusunun terörü bitirme yolundaki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Pençe-Kaplan Operasyonu kapsamında gerçekleştirilen hava harekatları sürerken, Türk SİHA'lar da terör yuvalarını tespit ederek vurmaya devam ediyor. 

Aldığımız bilgilere göre, PKK'nın kontrolünde olan Derbesiye'de terör örgütünün sözde kontrol noktası Türk SİHA'lar tarafından tespit edildi ve vuruldu.

Bu gelişmenin ardından 8 teröristine etkisiz hale getirildiği belirtilirken, 3 teröristin de ağır şekilde yaralandığını aktarıldı.

HAVA OPERASYONLARI SÜRÜYOR

Öte yandan Türk ordusu Pençe-Kaplan Operasyonları kapsamında hava harekatlarına da devam ediyor. Yapılan operasyonlar kapsamında, PKK'ya her gün ağır darbeler vuruluyor ve örgüt üyesi teröristler başlarını dışarıya çıkaramıyor.

Öte yandan PKK'nın bitme noktasına geldiği örgüt için de dahil konuşuluyor. Bazı teröristler TSK'nın operasyonlarından sonra örgütten ayrılarak güvenlik güçlerine teslim oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal