PKK’lı Üst Düzey Yönetici Öldürüldü

Uluslararası taşeron terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlar ara vermeden devam ediyor. Bu gün Irak’ın Süleymaniye'ye ve PKK ile Talabani’nin kontrolündeki PKK’lı üst düzey yönetici Şükrü Serhat kod adlı terörist Yasin Bulut öldürüldü.

17.09.2021-15:25 - (Son Güncelleme: 17.09.2021-15:48) PKK’lı Üst Düzey Yönetici Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin uluslararası taşeron ve terör örgütü olan PKK’ya yönelik operasyonları aralıksız devam ediyor. Kırsal alanda barınamayan terör örgütü yöneticileri, yurt dışında hâkim oldukları köy ve kasabalarda da artık can güvenliğine sahip değiller. 1978 yılından beri terör örgütü PKK’da Türk güvenlik güçleri ve vatandaşlarına karşı bombalı ve silahlı saldırıları yapan ve yöneten Şükrü Serhat kod terörist bugün sabah saatlerinde etkisiz hale getirildi. 

SOKAK ORTASINDA İNFAZ EDİLEREK ÖLDÜRÜLDÜĞÜ AÇIKLANDI

Terör örgütü PKK’nın Talabani’nin yardımı ile Kuzey Irak’ta Süleymaniye’ye bağlı olan kontrolünü ele geçirdiği mahallelerden Çarçıra’da PKK’nın üst düzey yöneticisi yakın mesafeden ateş edilerek etkisiz hale getirildi. Saldırı haberinden sonra Talabani ve Barzaniye ait sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal ettiklerinde terörist Bulut’un öldüğünü tespit ettiler. Yusuf Murad adına düzenlenmiş Irak vatandaşlık kimliğini taşıyan teröristin 65 yaşında olduğu kayıt altına alındı. Uluslararası suç ve uyuşturucu şebekesi olan terör örgütü PKK’ya ait haber siteleri ve ajanslar da terörist Yasin Bulut’un sokak ortasında infaz edilerek öldürüldüğünü açıkladılar. 1957 Kars doğumlu Yasin Bulut 1978 yılında terör örgütü PKK’yatılmış ve o günden bu yana örgütün muhtelif kademelerinde yöneticilik yapmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal