PKK'lı Teröristle Fotoğrafları Ortaya Çıkan HDP Milletvekili Semra Güzel Hakkında Fezleke Hazırlandı!

HDP vekili Semra Güzel’in PKK’lı Volkan Bora ile samimi pozlar verdiği ve ikilinin sevgili oldukları ortaya çıkmasının ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan fezleke, Adalet Bakanlığına gönderildi.

10.01.2022-16:01 - (Son Güncelleme: 11.01.2022-17:59) PKK'lı Teröristle Fotoğrafları Ortaya Çıkan HDP Milletvekili Semra Güzel Hakkında Fezleke Hazırlandı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından 29 Nisan 2017'de düzenlenen operasyonda öldürülen PKK’lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında hazırladığı fezlekeyi, Adalet Bakanlığı’nda gönderdi. 

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 29 Nisan 2017 tarihinde düzenlenen operasyonda öldürülen terör örgütü Koçero Meleti kod adlı Volkan Bora'nın HDP vekili Semra Güzel ile birlikte çekilmiş samimi fotoğraflarının ortaya çıkması üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Savcılık tarafından hazırladığı fezleke, Adalet Bakanlığı’na gönderildi.

Terör örgütü PKK’nın siyasi ayağı olan HDP’nin vekili Semra Güzel ile TSK’nın Adıyaman kırsalında düzenlediği operasyonda öldürülen Volkan Bora ile ilişkilerinin olduğunun ortaya çıkmasını köşe yazısında kaleme alan Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, ‘Hanımefendi Millet İttifakı'nın iktidarında ‘Milli Savunma Bakanlığı Eş Başkanlığı’ için biçilmiş kaftan adeta!’ ifadelerine yer verdi. 


Konuyu köşesinde değerlendiren Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, ‘Kırda kalaşnikoflarla romantik pozlar veren "çiftin" TSK'nın zayıf ve güçlü noktalarına vakıf olduğunu düşünebiliriz değil mi? Öyle ya, vekilimiz mevta sevgilisinin dağdaki askeri deneyimiyle, TBMM'deki kapalı oturumlara katılabilmesini sağlayan siyasi pozisyonun kimbilir nasıl "harmanlamıştır!" Hanımefendi Millet İttifakı'nın iktidarında "Milli Savunma Bakanlığı Eş Başkanlığı" için biçilmiş kaftan adeta!’ dedi. 

Altınok, köşe yazısında şu ifadelere yer verdi; ‘Demokrasimizi yeterli bulmuyoruz. Ama Avrupa ülkelerinden bile daha ‘hoşgörülü’ olduğumuz konular da var. Mesela Venedik Kriterleri'ne göre ‘şiddeti sistematik olarak övmek’, hatta İspanya'da olduğu gibi ‘kınamamak’ kapatma gerekçesi sayılıyor... Bizde ise cinayet sonrası kaçan teröristler HDP'li vekillerin evlerinde yakalanıyor; tık yok.

Kendisini milliyetçi, Atatürkçü, ulusalcı, muhafazakar diye tarif eden partiler ise 2023 seçimlerinde HDP ile ittifak yaparak iktidarı almaya hazırlanıyor. Matematiksel olarak başka şansları da yok. Duyuyorsunuz, yönetimi aldıklarında HDP'ye ne görevler verileceğini tartışıyorlar.’

CHP'li Dursun Çiçek ‘Siz terör irtibatlı kişileri İBB'de çalıştırır mısınız?’ sorusuna ‘Niye çalıştırmayayım? Temizlik işçisi yaparsın, başka bir şey yaparsın’ diye cevap vermesini yazısında yer veren Altınok, HDP’nin elinin artık çok güçlü olduğunu ifade etti. 

ADETA BİÇİLMİŞ KAFTAN

PKK’lı bir teröristle samimi fotoğrafları ortaya çıkan HDP vekili Semra Güzel konusunu köşesinde değerlendiren Altınok, ‘Kırda kalaşnikoflarla romantik pozlar veren "çiftin" TSK'nın zayıf ve güçlü noktalarına vakıf olduğunu düşünebiliriz değil mi? Öyle ya, vekilimiz mevta sevgilisinin dağdaki askeri deneyimiyle, TBMM'deki kapalı oturumlara katılabilmesini sağlayan siyasi pozisyonun kim bilir nasıl harmanlamıştır! Hanımefendi Millet İttifakı'nın iktidarında Milli Savunma Bakanlığı Eş Başkanlığı için biçilmiş kaftan adeta!’ dedi. 

Altınok, sözlerine şu şekilde devam etti; ‘Ne var? HDP yasal bir parti değil mi? Vekilleri milyonlarca seçmenin oyunu alıp meclise girmemişler mi? Ayrıca, bir savaş halinde TSK'yı komuta edecek olan Meclisimizin, Güzel gibi milletvekili yeminin açıkça çiğnemiş üyelerine halihazırda zaten maaş ödemiyor muyuz? Neye şaşırıyorsunuz?’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal