PKK yandaşlarından Avrupa sokaklarında aralıksız provokasyon! Avrupa adeta teröre teslim!

Terör örgütü PKK yandaşları Fransa'nın Marsilya kentinde mayıs ayının sonunda "14. Engin Sincer Festival'i" adıyla adlandırdıkları üniformalı bir şekilde yürüyüş gerçekleştirdi. Teröristler şimdi de yine Marsilya'da 15-23 Temmuz'da kültür ve spor aktiviteleri çerçevesinde bir kamp düzenliyor.

23.06.2022-09:22 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-10:17) PKK yandaşlarından Avrupa sokaklarında aralıksız provokasyon! Avrupa adeta teröre teslim!

Avrupa'da son bir aydır aralıksız bir şekilde terör örgütü PKK yandaşları gösterilerde bulunuyor. Adeta Avrupa'nın sokakları terör örgütüne tahsis edilmiş bir vaziyette. Edinilen bilgiye göre, Fransa'nın Marsilya şehrinde Temmuz ayında festival adı çerçevesinde PKK terör örgütü yandaşları kamp yapacak.

Kamp düzenleyecekler

Terör örgütü PKK yandaşları Fransa'nın Marsilya kentinde mayıs ayının sonunda "14. Engin Sincer Festival'i" adıyla adlandırdıkları üniformalı bir şekilde yürüyüş gerçekleştirdi. Teröristler şimdi de yine Marsilya'da 15-23 Temmuz'da kültür ve spor aktiviteleri çerçevesinde bir kamp düzenliyor. PKK ile bağlantılı sözde örgütler Devrimci Gençlik Hareketi (TCŞ) ve Mücadeleci Genç Kadınlar (TekoJIN) öncülüğünde gerçekleştirilecek kamp için gençlere çağrıda bulunan teröristler, yine beyin yıkamak için hazırlanıyor.

Kamp düzenleyecekler

Hiçbir işlem yapılmadı

PKK yandaşları, 6 Haziran'da İtalya-Roma'da, 11 Haziran'da İngiltere-Londra'da aynı tarihte ise Fransa-Paris'te yürüyüş eyleminde bulundular. PKK'lılar Londra ve Paris'te kendilerine tepki gösteren Türklere saldırdı. Polis ise iki ülkede de sadece seyretmekle yetindi. 17 Haziran günü İsveç'in başkenti Stockholm'de belediye binası ve stadyumun duvarına terör örgütü elebaşının fotoğrafını yansıtıldı. Terör yandaşları için hiçbir işlem dahi yapılmadı.

Ek bütçe PKK destekçisi ile kabul edildi

İsveç'te Sosyal Demokratlar öncülüğündeki azınlık hükümetinin hazırladığı ek bütçe yasa tasarısı, PKK/YPG terör örgütü destekçisi bağımsız milletvekili Amineh Kakabaveh'in oyu sayesinde mecliste kabul gördü. Bir oy fark sebebiyle 175 oy ile yasa meclisten geçmiş oldu. Kakabaveh, son güne kadar Türkiye ile NATO müzakerelerinden dolayı hükümetin yasasına destek vermeyeceğini ifade ediyordu. Meclis Başkanı Andreas Norlen ise yaşanan gelişmenin ardından yasa bir daha kabul edilmezse, hükümet ve muhalefetin hazırladığı taslaklar arasında kura çekeceğini dile getirmişti. Bunun üzerine siyasi kaos çıkarmakla suçlanan Kakabaveh, geri adım attı. Son anda hükümet lehine oy kullanmış oldu.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal