Pınar Gültekin kimdir, neden öldü? Pınar Gültekin cinayetinde flaş gelişme

Muğla'da Cemal Metin Avcı tarafından hunharca ve canavar hislerle katledilen Pınar Gültekin'in kim olduğu ve hayatı merak edilemeye devam ederken neden öldürüldüğüne dair başlatılan soruşturma kapsamında genç kızın ölümüne ilişkin son davasında flaş bir gelişme yaşandığı öğrenildi.

12.03.2022-15:27 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-15:28) Pınar Gültekin kimdir, neden öldü? Pınar Gültekin cinayetinde flaş gelişme

Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen ve cesedi parçalandıktan sonra yakılan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in ölümüne ilişkin açılan dava devam ediyor. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında Pınar Gültekin cinayetinde Cemal Metin Avcı'nın tutuklu olarak yargılandığı Mertcan Avcı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandığı bildirildi.

Pınar Gültekin kimdir, neden öldü?

Mertcan Avcı'nın canavarca hisle ve tasarlayarak öldürme suçlamasına iştirak etmesinden dolayı tutuklu olarak yargılandığı davada Avı için müebbet hapis cezası istemi ile hazırlanan iddianame, 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunuldu. İddianameyi inceleyen mahkeme heyeti ise iddianameyi içerisinde yeni delillerin yer almadığını gerekçe göstererek savcılığa geri iade etti.

Pınar Gültekin kimdir, neden öldü?

İade gerekçesi açıklandı

Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesi, iddianameyi geri iade kararı verilirken iade gerekçesi olarak ise ölüm zamanı tespitinde adli tıp raporları ve ortaya çıkarılan yeni delillerin mevcut iddianameyle ilişkilendirilmesi gerektiğini belirtti.

Pınar Gültekin kimdir, neden öldü?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal