Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ile aşk mı yaşıyor? Yargı'nın Ceylin'inden gerçek itiraf

Yargı dizi ile adından sıkça söz ettiren Pınar Deniz, güzelliğiyle herkesi büyülüyor. Geçtiğimiz süreçte Yiğit Kirazcı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen güzel oyuncu birlikteliklerini sonlandırma kararı aldı. Aşk 101 dizisinde rol arkadaşı olan Kaan Urgancıoğlu ile çok yakıştırılan ikili bu kez de Yargı dizisinde partner oldular. İkilinin aşkları çok konuşulurken aşk iddiaları da gündemde yerini aldı. Peki, Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu aşk mı yaşıyor? İşte konu hakkında merak edilenler…

25.05.2022-16:45 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-14:53) Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ile aşk mı yaşıyor? Yargı'nın Ceylin'inden gerçek itiraf

Aşk 101’şn ardından Yargı dizinde de partner olan Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz oyunculukları ile ses getirirken özel hayatları da merak ediliyor. Güzel oyuncu Pınar Deniz, yaptığı her paylaşım ile görenleri büyülüyor. Kaan Urgancıoğlu ile birlikte Cannes Film Festivali'ne katılan Deniz, paylaştığı fotoğrafın altına kalp koyunca aşk mı yaşıyorlar sorularını akıllara getirdi. Peki, Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu aşk mı yaşıyor? İşte konu hakkında merak edilenler…

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu aşk mı yaşıyor?

Kaan Urgancıoğlu’nun paylaşımın altına koyduğu kalp emojisi oldukça konuşulurken açıklama Pınar Deniz’den geldi. Deniz,"Benim partnerim, arkadaşım, destekçim. Kalp emojisi koyacak tabi. Seni seviyorum da yazabilirim yani. Bunda bir şey yok. 3 yıldır beraber çalışıyoruz. Hem insanlığını hem de oyunculuğunu çok seviyorum. Kaan benim için çok değerli…" dedi.

Bir ödül töreninde kameralara yansıyan Pınar Deniz, "Sadece arkadaşız" ifadesinden sonra "şimdilik" diyerek kahkaha attı. Bu yorumu yeni aşk iddialarını gündeme getirirken ilk adımı Kaan'dan bekliyor sözlerini de gündeme getirdi. Pınar Deniz’in mini giydiği pozlarda sosyal medya da oldukça konuşuldu. Yeni proje konusunda sorulan sorulara güzel oyuncudan, "Dizi devam ediyor. Onun dışında anlaştığımız bazı projeler var.” cevabı geldi. Birçok dizi film teklifi aldığını dile getiren Deniz, “Birçok teklif alıyorum sağ olsunlar biz de değerlendirme aşamasındayız. Biraz fazla seçici bir insanım, her şey yoğun ama güzel gidiyor." Sözlerini dile getirdi.

Kaan Urgancıoğlu ile çok yakıştırılan Deniz, "Bizim Kaan'la güzel bir enerjimiz var. Birbirimizi çok iyi tanıdığımız bir yerdeyiz.” dedi.

Pınar Deniz Aşk İtirafı

“Artık bu durum hoşumuza gidiyor”

Birçok kişiden yakıştıklarına dair aldıkları yorum için hoşumuza gidiyor diyen Pınar Deniz, “Artık insanların yakıştırması bizim de hoşumuza gidiyor. Tabi o bir sinerji, bunu da yakalamak gerek." sözlerini dile getirdi.

Dizilerde gösterdiği performans ile oldukça konuşulan güzel oyuncu Yargı dizisi ile karşımıza çıkıyor. Sosyal medyada aktif olan güzel oyuncu paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Bir süre önce oyuncu Yiğit Kirazcı ile aşklarını sonlandıran güzel oyuncu bunun ardından avukat Nail Gönenli anılmaya başlandı. L'Officiel YouTube kanalına konuk olarak katılan Deniz, hakkında merak edilenleri yanıtları. Çocukluğu hakkında açıklama yapan Pınar Deniz, anlattıklarıyla herkesi şaşırttı.

"Türkçeyi ilkokuldan sonra öğrendim"

Arap kökenli olan Pınar Deniz, çocukluğu hakkında konuştu. İlkokul yıllarında Türkçe bilmediği söyleyen Deniz, "Anneme 'Mama' diyordum. 'Anne' diye seslenemiyordum. Arkadaşlarımın arasında ötekileştirilmemek için sokaktan anneme seslenmek yerine 5'inci kattaki evimize çıkardım." dedi.

"İyi ki bu işi seçmişim"

Ailesi tarafından oyunculuğun sıcak karşılanmadığının altını çizen Pınar, , "Oyunculuğa sıcak bakmayacaklarını düşündüm. Şimdi babamın yüzündeki gururu görmek, 'İyi ki bu işi seçmişim' dememi sağlıyor." şeklinde konuştu. Güzel oyuncuya “Meşhur Türkan Şoray kuralları vardır. Sizin de böyle prensipleriniz var mı?" sorusu yöneltilince Deniz bu soruya şu cevabı verdi:

"İlk oyunculuğa başladığımda 'Öpüşme sahnesi çekmem.' diyordum. Fakat insan okudukça, vizyonunu ve dünyasını genişlettikçe öyle bir sınırı kalmıyor."

Pınar Deniz Aşk Mı Yaşıyor

İlişkileri kötü bitmiyor

Aşk hayatı ile ilgili oldukça gündeme gelen Deniz, özel hayatı hakkında da bilgiler aktardı. Pınar Deniz, "Ben bütün ilişkilerimi saf bir yerden kurarım. Hayata bu duyguları hissetmek için geldiğimize inanıyorum.” ifadelerini kullandı. Pınar Deniz konuşmasına şu sözlerle devam etti:

“Aşk başlarken güzel ama biterken de güzel bitebilmeli. Bu ilişkiyi nasıl yaşadığınla alakalı bir şey. Benim açımdan kötü biten bir ilişkim yok ama üzülüyorsun tabi. Yine de yaş ilerledikçe daha acısız bitiyor."

"Köpeğimi insanlardan daha çok seviyorum"

Köpeğini insanlardan daha çok sevdiğini vurgulayan Pınar Deniz, konu hakkında şunları dile getirdi:

“İnsanların öze dönmesi gerekiyor. Belki de daha büyük sanat çıkacak bu kaostan. İnsan sevmemeye başladım. Hayvanları sevmeyi tercih ediyorum. Köpeğimi insanlardan daha çok seviyorum. Fikri özgür ve sınırsız insanlara ihtiyacımız var. Sınırlı kafa yapısına sahip insanlarla iletişim kurmak istemiyorum. Kendi içime dönüp kendi hayatımı aydınlatmakla meşgulüm.”

Psikolojik destek aldı

Kariyer hayatının başlarında oynadığı karakterler ile güçlü bir bağ kuran Deniz, daha sonra bu durum için psikolojik destek aldığını aktardı.Pınar Deniz,"Vatanım Sensin'deyken sürekli oynadığım karakterin kasvetini taşımaktan kendi özel hayatımda da hüzünlü birine dönüştüğümü fark ettim. Bunun üzerine soluğu psikologda aldım. İyi ki gitmişim, artık anında rolden çıkmayı başarıyorum." şeklinde konuştu.

Pınar Deniz Kaan Urgancıoğlu

Eskiye dönmek istiyor

Pınar Deniz eskiye dönmek istediğini söyleyerek, "Mekanikleştik! Dünya mekanikleştikçe kendi duygularımız da mekanikleşiyor. Eski dönemlere ışınlanmak, orada yaşamak istiyorum." diye konuştu.

Oynadığı projelerle oldukça konuşulan güzel oyuncu şimdilerde 'Yargı' dizisinde gösterdiği performans ile adından söz ettiriyor.

Pınar Deniz yorum yağmuruna tutuldu

Sosyal medyada mini şort giydiği fotoğrafını paylaşan Deniz fotoğrafın altına, "Çantamın fermuarı hep açıktır çünkü serseri serbest stilim." yorumunu yazdı.

Paylaştığı pozuna oldukça fazla beğeni alan güzel oyuncu güzelliği ile herkesin ağzını açık bırakıyor.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal