Pakize Suda kimdir, kaç yaşında, nereli?

Bir dönem adı sürekli gündemde yer alan Pakize Suda'nın zor günler geçirdiği öğrenildi. Sağlık sorunları yaşayan 72 yaşındaki oyuncu ve yazar Pakize Suda'nın hastalığının ilerlediği öğrenildi. Pakize Suda ile ilgili haberlerin ortaya çıkması sonucu oyununun hastalığının ne olduğu merak edilirken Pakize Suda kimdir, kaç yaşında, nereli? sorularıyla ünlü yazarın biyografisi de araştırılıyor.

25.05.2022-14:44 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-14:44) Pakize Suda kimdir, kaç yaşında, nereli?

Geçtiğimiz aylarda 'akıl geriliği' teşhisi konulan 72 yaşındaki oyuncu ve yazar Pakize Suda'nın sağlık durumunda yaşanan gelişmeler gündemin konuşulan konuları arasında yer aldı. Muğla Fethiye'de bulunan özel bir bakım evinde kalan ve tedavisi burada devam eden Pakize Suda'nın sağlık durumuna ilişkin son bilgiyği ise ses sanatçısı Onur Akay duyurdu. Akay, Pakize Suda'nın Fethiye’de ücreti biraz fazla olan ve genellikle Alman hastaların tedavi gördüğü özel bir bakım evinde kaldığını belirterek Pakize Suda'ya çok iyi bakıldığını da söyledi.

Pakize Suda kimdir, kaç yaşında, nereli

Pakize Suda'nın son halini de paylaşan Onur Akay'ın bu paylaşımı sonrası ünlü oyuncu ve yazarın son hali sevenlerini oldukça fazla üzdü. haberin hemen ardında ise 'Pakize Suda kimdir?' sorusu gündemde yanıtı en çok merak edilen soru oldu.

Pakize Suda kimdir, kaç yaşında, nereli

Pakize Suda kimdir, kaç yaşında, nereli?

Pakize Suda, 23 Nisan 1952'de İzmir'de doğmuştur. Gençlik yıllarında çok sayıda dizi ve filmlerde oynayan Pakize Suda, henüz 17 yaşındayken Ege güzeli seçilmiştir. Aslen Girit Türkü olan Pakize Suda, bir dönem de gazetelerde köşe yazarlığı yapmıştır. Ekonomik sorunlardan dolayı köşe yazarlığını bırakan Pakize Suda, daha sonra yazdığı kitapların yayınlanmasıyla ilgilendi.

Pakize Suda kimdir, kaç yaşında, nereli

Hayatı boyunca evlenmeyi hiç düşünmeyen Pakize Suda, verdiği bir röportajında kariyerinden dolayı evlenmek istemediğini ve evlenmeyi değil de kariyerini seçtiğini söylemişti.

Pakize Suda'nın hastalığı nedir?

Pakize Suda kimdir, kaç yaşında, nereli

Akıl geriliği yani demans hastalığı teşhisi konulan Pakize Suda'nı kimseyi tanımadığı söylendi. Hastalığı öncesi İzmir Çeşme'de yaşayan ünlü oyuncu 2016 yılında ilk önce kanserden kardeşi Nuran Suda'yı, 1 yıl sonra da annesi Sehavet Suda'yı kaybetti. Pakize Suda'nın kardeşinin ve annesinin ölümünden sonra psikolojik sıkıntılar yaşadığı ifade edilirken son 1 yıldır da daha önceden demans olarak telaffuz edile akıl zayıflığı yaşadığı öğrenildi.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal