İrem Derici’den şaşırtan itiraf: Evimi satmak zorunda kaldım

Sevgilisi Cem Belevi tarafından aldatılan İrem Derici, sosyal medya hesabından takipçileri ile dertleşti. Derici’nin evimi satmak zorunda kaldım sözleri ise gündeme bomba gibi düştü. İşte o açıklamalar…

25.05.2022-14:28 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-14:28) İrem Derici’den şaşırtan itiraf: Evimi satmak zorunda kaldım

Magazin dünyasının en gözde isimleri arasında yer alan İrem Derici, bir süredir gündemden düşmüyor. Şarkıcı sevgilisi Cem Belevi’nin ihanetine uğrayan ve eski sevgilisini sosyal medyadan ifşa eden İrem Derici, takipçileri ile soru cevap etkinliği yaptı. 

10 yıldır çalışıyorum evim yok

Para işinden anlamadığını belirten ünlü şarkıcı, 10 yıldır çalıştığını ancak bir evi bile olmadığını belirtti. 2 arabası olduğunu, geçen senelerde albüm yapmak için evini satmak zorunda kaldığını ifade eden Derici, para yönetimi konusunda çok kötü olduğunu belirtti. 

Ünlü pop müzik şarkıcısı İrem Derici, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla takipçilerini gülümsetti. Instagram hesabını aktif kullanan ünlülerden biri olan İrem Derici, "Fiziğine bayılıyorum" yazarken kasıtlı olarak yazım hatası yaptığı gözlemlenen takipçisinin ekran görüntüsünü paylaşarak tiye aldı.

İrem Derici, hayranının özelden attığı mesajın ekran görüntüsünü aldı

Hayranlarının kendisine attığı DM’leri okuyup eğlendiğini belirten İrem Derici, bir hayranın mesajının ekran görüntüsünü alıp, kendi hesabından paylaştı. Yakın arkadaşı Özgür Akman'ın paylaşımı üzerine ‘galerimi söksem neler çıkar’ diyen Derici, hayranlarını güldürdü. 

İrem Derici'den güldüren paylaşım

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal