Sosyal medya fenomeni Reynmen’e 4 milyonluk dava: Tüm parasını kaybedebilir

Çektiği kısa videolar ile tanınan ve kısa sürede sosyal medya fenomeni haline gelen Reynmen lakabı ile bilinen Yusuf Aktaş’ın başı, icra davası ile dertte. İşte detaylar…

25.05.2022-13:52 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-13:52)

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve ‘Leyla’ ‘Ela’ ‘Derdim Olsun’ şarkıları ile tanınan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, 4 milyon TL’lik icra takibi ile uğraşıyor. 

Geçtiğimiz haftalarda benzin alırken ödediği paraya video çekerek sitem eden, ve sosyal medyada gündem olan Yusuf Aktaş, “Çok garipsiniz inanamıyorum ya. Benzin 22-23 TL olmuş artık bırakın komplekslerinizi… 'Silivri soğuktur' şakasını yapmayı bırakın. Benzin fiyatına pahalı dedim diye alınacaksam da alsınlar” sözleriyle kendisini eleştirenlere cevap vermişti. Reynmen’in bu açıklamaları başına bela oldu. 

Organizasyon şirketi ile davalık oldular

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Reynmen’in tepki çeken açıklamaları sonrası ünlü fenomenin anlaştığı Riba Events adlı organizasyon şirketinin sahibi Rıza Cerit, 23 Eylül 2019’da 500 bin Euro karşılığı 10 konserlik turne anlaşması yaptığı Reymen’e, parasını alamadığı için dava açtı. Ünlü fenomene 200 bin Euro ödeme yapıldığı ancak araya pandemi girmesi ile beraber konserlerin iptal olduğunu, bu nedenle de ödemenin geri istendiğini ancak Yusuf Aktaş tarafından hala bir ödeme alınmadığı belirtildi. 

Reynmen’in cezası belli oldu 

Yargıya taşınan dava ile ilgili gelen son bilgiye göre, mahkeme yargılama masraflarının ve 200 bin euronun yıllık dövize uygulanan en yüksek faiziyle Rıza Cerit’e ödenmesine karar verdi. Cerit, avukatı Eda Salman aracılığıyla 3 milyon 894 bin 378 TL’lik icra takibi başlattı. Reynmen tebligat eline ulaştıktan 7 gün içerişinde ödeme yapmak zorunda… Ödeme yapılmadığı sürece tutarının miktarı da artacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal