22.02.2024-13:45 (Son Güncelleme:22.02.2024-17:39)


1

Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan'ın yaş farkı detayıyla anılan mutlu ilişkileri her dönem magazinin en çok konuşulanlarından olmayı sürdürüyor. 2008'de meslektaşı Yağmur Atacan'la nikah masasına oturan Pınar Altuğ, 2009 senesinde ise kızı Su ile anneliği tatmıştı. Aralarındaki yaş farkına gelen eleştirileri aşklarıyla bertaraf eden Pınar Altuğ son olarak eşiyle ilişkisi hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza atarak adından söz ettirdi.



2

Yağmur Atacan ile mutlu bir evliliklerini sürdüren Pınar Altuğ, eşi ile aralarındaki yaş farkını sağlıklı yaşam, temiz beslenme ve spor ile tersine çevirmeyi başarıyor. Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan'ın ilişkileri her dönem magazin gündeminin en çok konuşulanlarından olmuştu. 2008'de meslektaşı Yağmur Atacan'la dünyaevine giren Pınar Altuğ, 2009 senesinde kızı Su'yu kucağına almıştı.



3

Aralarındaki yaş farkına gelen eleştirileri aşklarıyla yanıtlayan Pınar Altuğ son olarak eşiyle ilişkisi hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.



4

Pınar Altuğ, önceki gün Etiler'de görüntülendi. 'Mutlu Aile Tablosu' adlı oyunda Emre Kınay ile tiyatro sahnesine çıkan Altuğ, "Kamera karşısında olmak farklı, tiyatro farklı. Kamera karşısında mimik ve sesinizi kontrollü kullanmanız gerekiyor. Tiyatro öyle değil. Emre Kınay, sürekli 'Arkadaki seyirci duysun diye sesin çıksın' diyor. Tiyatro zor" diye konuştu. Eski fotoğrafının gündem olması ve 'Hiç değişmiyor' şekline yorumlar hatırlatılan Altuğ, "Yaş alıyoruz. İyi yaş almaya çalışıyorum. Genç görünme çabam yok. Kendime iyi bakmaya ve sağlıklı olmaya çalışıyorum. Sadece fiziki güzellik değil, içeriyi de iyi beslemeye çalışıyorum. Ruhen de iyiyim. Güzel bir evliliğim ve çok tatlı bir çocuğum var. İşim ve arkadaşlarım hayatımda. Vefalı biriyimdir. Bana zarar verecek ve mutsuz edecek insanlara mesafeli oluyorum. Bana negatif enerji veren insanlardan vazgeçtim" şeklinde cevap verdi.



5

Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile kavga edip etmediğine dair soruya şu yanıtı verdi: "Yağmur kavga etmez. İlk flört ettiğim dönemde yakasına yapışıp 'Kavga et benimle' derdim ama etmezdi." Bir çocuk annesi tescilli güzel, "Beslenmenize nasıl dikkat ediyorsunuz?" sorusunu, "2020'den beri, yani pandemiden kısa bir süre önce aralıklı oruca geçtim. Sakatat hariç her şeyi yerim" şeklinde yanıtladı. Son dönemde erkek sanatçıların estetik ve botoks yaptırmasıyla ilgili ünlü isim, "Herkes kendini iyi görmek ister. Dolgu kısmını kamera çok güzel gösteriyor. Hepsi kameradan net görünüyor. Devamlı seyirci karşısında olan oyuncunun yapmaması gerekiyor.



6

İlk botoksumu 35 yaşında yapmıştım. Şimdi 25 yaşında yaptırıyorlar. Bence 25 yaş için erken. Burnum yapılı. Yüzümde ufak tefek değişikler var sadece. Mesela çok zayıflık moda olmaya başladı. Beni ne yaparsan yap sıfır beden olamam. Omzum geniş olduğu için beni istediğin kadın zayıflat, incecik kadın olamam. Zaten ben böyle iyiyim" ifadelerini kaydetti.



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr