Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon olacak mı, yeni sezon ne zaman yayınlanır?

Netflix’in gündem olan dizisi Pera Palas’ın ilk sezonunun tamamlanmasıyla dikkatler dizinin ikinci sezon tarihine çevrildi. Peki Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon olacak mı, yeni sezon ne zaman yayınlanır? İşte konu hakkında son gelişmeler...

05.03.2022-23:48 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-23:49) Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon olacak mı, yeni sezon ne zaman yayınlanır?

Dijital platform Netflix’in Türkiye’de yayınladığı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla kısa sürede dizi dünyasının birinci gündem maddesi olmayı başardı. Oldukça başarılı geçen ilk sezonun ardından dizi severler Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin ikinci sezonu hakkındaki gelişmeleri takip etmeye başladı. Dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağını öğrenmek isteyen izleyenler arama motorları üzerinden yaptığı araştırmaları hızlandırdı.

Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon olacak mı, yeni sezon ne zaman yayınlanır?

Geçtiğimiz Çarşamba günü Netflix’te yayınlanmaya başlayan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi Charles King’in ‘’Midnight At The Pera Palace’’ kitabından ekranlara uyarlanmıştır.

İzleyenlerin büyük beğenisini kazanan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin ikinci sezonu hakkında Netflix’ten veya yapımcı şirketten resmi bir açıklama yapılmadı.

Pera Palas dizisi

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi konusu nedir?

Pera Palas Oteli’nin tarihi geçmişini araştırmakla görevlendirilen gazeteci Esra, otel 1919 yılında gittiği otelde tesadüf eseri korkunç bir plana kulak misafiri olur. Peride’nin yerini alan Esra, Peride’nin gayesini hayata geçirerek tarihinin akışını düzeltmek için kollarını sıvar. Fakat bu yolda peşinde olan Halit’i de atlatması gerekmektedir. Peride’nin günlüğünde yer alan yazıları Esra ile paylaşan Ahmet, otelin sırlarını bulmak için Dimitri adındaki bir adamı bulmaya çalışır. Bu sırada Fahrettin, George’un sinsi planını Esra’ya söyler.

Dimitri, Ahmet’i tuzağa düşürür ve aynı şeyi Esra’ya da yapmanın peşindedir. Esra ise suikast planını öğrenmek amacıyla ufak bir plan yapar ve Mustafa Kemal’i bu konuda uyarır. Fakat Esra’yı beklemediği bir yerden vuran George, Esra üzerindeki baskısını arttırır. Bu sırada Ahmet ise Dimitri’nin sahip olduğu gizli ganimeti ele geçirmiştir. Esra ise Halit’i gizlice izler ve onun gerçekte kim olduğunun farkına varır. Ahmet geçidin yaratabileceği tehlikeleri öğrenirken Halit’in hayatı da tehlikeye girer.

Pera Palas

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi oyuncuları kimlerdir?

Kadrosunda oldukça önemli isimleri barındıran Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin oyuncu kadrosu ve hayat verdikleri karakterler şu şekilde:

Hazal Kaya - Esra

Tansu Biçer

Selahattin Paşalı - Halit

Engin Hepileri

Hakan Dinçkol

Yasemin Szawlowski - Sonia

James Chalmers - George

Ahmet Varlı

Nergis Öztürk

Murat Kılıç

Ergun Metin

Clare Louise Frost - Agatha Christie

Jordan J Gallagher - Lover

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal