Pera Palas Hotel'de gecelik konaklama ücreti ne kadar? Pera Palas nerede?

Son günlerde sıkça gündemde yerini alan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi Netflix platformunda izleyici karşısında yerini aldı. Dizinin çekildiği Pera Palas oteli izleyenleri büyüledi. Otelde konaklamak isteyen pek çok kişi otelin gecelik ücretleri hakkında bilgi almak istiyor. Peki, Pera Palas otel ücreti ne kadar? İşte merak edilen sorunun yanıtı haberimizde…

06.03.2022-14:42 - (Son Güncelleme: 06.03.2022-14:43) Pera Palas Hotel'de gecelik konaklama ücreti ne kadar? Pera Palas nerede?

Pera Palas’ta Gece Yarısı Netflix’in yeni yapımı olarak 3 Mart 2022 tarihinde izleyicisiyle buluştu. İzleyenleri büyüleyen dizinin kast seçiminden dekorasyona kadar pek çok şeyde harcanan emek göz dolduruyor. Dizinin yayınlanmasıyla beraber Pera Palas oteli izleyiciler tarafından merak edilmeye başladı. Geçmişten günümüze kadar pek çok ünlü ismi ağırlayan otelden kalma ücretleri de vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Agata Christie’den Mustafa Kemal Atatürk’e kadar birçok ünlü isim bu otelde konakladı. Peki, Pera Palas otel ücreti ne kadar? İşte merak edilen sorunun yanıtı haberimizde… 

Pera Palas otel ücreti ne kadar? 

Geçmişten bu güne kadar birçok ünlü ismi ağırlayan Pera Palas oteli, hem tarihiyle hem de ağırlamış olduğu konuklarla oldukça merak uyandırıyor. Türkiye’deki en lüks otellerin başında yer alan Pera Palas oteli sadece konaklama için kullanılmamaktadır, aynı zamanda birbirinden farklı birçok organizasyona da ev sahipliği yapan mekandır.

Pera Palas Oteli1Oldukça eskiye dayanan tarihi otelde konaklama ücretleri de bir hayli cep yakıyor. Otelde bir gece konaklamak isteyen kişiler ekstralar hariç ortalama 2 bin 200 TL gibi bir ücret ödemektedir. Konaklama haricinde diğer imkanlardan yararlanmak isteyen kişiler biraz daha yüksek ücretleri gözden çıkarması gerekmektedir. Özel barında içki tatmak ya da yemek yemek isterseniz gecelik 3 bin 500 TL civarında bir para ödemeniz gerekiyor.

Pera Palas oteli nerede?

Galata’dan Haliç’e, Eyüp sırtlarından Tepebaşı’na uzanan manzarasıyla Haliç’e bakan Pera Palace Hotel Jumeirah; bir zamanlar İstanbul’un küçük Avrapa’sı olarak bilinen Taksim-Beyoğlu’nun Pera Bölgesi’nde konumlanmaktadır. Tarihi Pera ve günümüz dinamizmini yansıtan Beyoğlu; İstanbul’un tarihi, kültürel ve sosyal merkezinde yer almaktadır. Otel, Taksim Meydanı’na yürüme mesafesinde, tarihi Yarımada’ya 5 km. ve uluslararası Atatürk Havalimanı’na 20 km. uzaklıktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal