Pera Palas 411 nolu odanın sırrı nedir? Pera Palas’ta Gece Yarısı kitabı özeti

Son günlerde gündemde yerini alan Pera Pasat'ta Gece Yarısı dizisi beğenileri toplamaya devam ediyor. Netflix dizisi olan Pera Palas'ta Gece Yarısı'nda geçen 411 nolu odanın sırrı merakları arttırdı. Pera Palas'ta Gece Yarısı 411 nolu oda nedir sorularının yanıtı kitaptan araştırılmaya başlandı.

07.03.2022-19:39 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-19:47) Pera Palas 411 nolu odanın sırrı nedir? Pera Palas’ta Gece Yarısı kitabı özeti

Türk yapımı olan Netflix dizisinde Mustafa Kemal Atatürk'e yapılan suikastlar ele alınmaktadır. Yayınlanmasıyla beraber yoğun ilgi gören dizide yer alan 411 nolu oda merakları arttırdı. Pera Palas'ta Gece Yarısı 411 nolu oda nedir? İşte Pera Palas hakkında merak edilenler haberimizde

Pera Palas'ta 411 nolu oda nedir

Pera Palas 411 nolu oda 

Agatha Christie’nin hayatını kaybetmesinin ardından, onun ruhunu geldiğini ifade eden Medyum Tamara Land, 7 Mart 1979 da Pera Palas’ın 411 numaralı odasında bir anahtar buldu ve bu anahtarın otel sahibinin Yeniköy’deki Afif Paşa Yalısı’nın gizli bir odasını giriyordu ve bu gizli odada yer alan defterde, Agatha Christie’nin Londra’da 11 gün boyunca kayıp olduğu günlerde neler yaptığı tüm ayrıntıları ile yer almaktadır. Tamara’ya göre Agatha, İstanbul’a gelip Pera Palas’ın 411 nolu odasında bilinmeyenlerle dolu 11 gün yaşamıştı. New York Times gazetesi, bu konuda yazılacak olan hikayenin yayın hakkı için 75 bin dolar teklif etmişti.

Pera Palas'ta Gece Yarısı kitabı 

Başrollerinde Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer yer almaktadır. Pera Palas’ta Gece Yarısı Charles King’in “Midnight At The Pera Palace” kitabından uyarlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal