Pençe Operasyonları Kapsamında 8 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

MSB, Pençe operasyonları kapsamında Irak'ın Kuzeyin 'de 8 teröristin etkisiz hale getirildiği Twitter hesabından duyurdu.

01.06.2021-12:50 - (Son Güncelleme: 01.06.2021-15:19)

Kahraman Mehmetçik eli kanlı PKK ile mücadelesine hız kesmeden devam ediyor. Irak'ın Kuzeyin 'de tarihe imza atan Mehmetçik, 23 Nisan 2021 tarihinde başlayan Pençe- Şimşek ve Pençe- Yıldırım operasyonları kapsamında 129 PKK leşini etkisiz hale getirdi.

Terör örgütlerinin kullandığı delikler, mağaralar Kahraman Askerler tarafından yerle bir ediliyor. Aziz Türk Ordusu havadan ve karadan zorlu hava ve arazi şartlarına rağmen eli kanlı, bebek katili teröristleri etkisiz hale getiriyor.

Kahraman Komandolar, PKK'lılara nefes aldırmıyor. Irak'ın Kuzeyin 'deki terör inlerine giren ve oraları yerle bir eden Mehmetçik, PKK'lı teröristlere kaçacak delik yer bırakmıyor.

8 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Tarih yazmaya devam eden Pençe Operasyonu'nda Mehmetçik, bir yenisini daha ekledi ve Avaşin bölgesinde sürmekte olan Pençe - Yıldırım operasyonunda hava kuvvetleri harekete geçti ve 8 eli kanlı terörist etkisiz hale getirildi.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI PAYLAŞTI

Milli Savunma Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından duyurduğu operasyona dair görüntüleri de paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal