Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan askerlerimizin acı haberi ailelerine ulaştırıldı

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada, kahraman askerlerimiz şehit oldu. Bu acı haberler, şehit olan askerlerimizin ailelerine ulaştırıldı. Tüm ülke yasa boğuldu.

13.01.2024-10:26 - (Son Güncelleme: 13.01.2024-17:59)

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan resmi açıklamada, ülkenin güvenliği ve huzuru için görev yapan kahramanların verdiği mücadeleye vurgu yapıldı. Açıklamada, şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı dileyerek, milletin dualarıyla kenetlendiği ifade edildi.

Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın'ın evi.

Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın'ın şehadet haberi, Adıyaman'daki ailesine ulaştırıldı. Yetkililer, Sayın'ın Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan babası Hacı annesi Emine Sayın'a şehadet haberini verdi. Askeri yetkililer tarafından şehidin ailesinin evine Türk bayrağı asıldı. Serkan Sayın'ın 5 kardeşinin olduğu, abisinin de astsubay olarak görev yaptığı öğrenildi. Bu acı haber, Adıyaman ve Türkiye genelinde büyük bir üzüntüye neden oldu.


Şehit Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur'un evi.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur

Irak'ta harekat bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur'un şehadet haberi, Niğde'deki ailesine ulaştırıldı. Acı haber, Efendibey Mahallesi'nde bulunan şehidin ailesinin yaşadığı eve gelen yetkililer tarafından baba Cuma ve anne Hatice Batur'a iletildi. Niğde'deki şehidin ailesinin evine Türk bayrağı çekilirken, itfaiye ekipleri de şehidin babaevine Türk bayrağı astı. Acı haberin duyulmasının ardından şehidin yakınları ve komşuları, ailenin evine gelerek başsağlığı dileklerini iletti.


Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün'ün evi.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün

Irak'ta teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün'ün şehadet haberi Gaziantep'teki ailesine ulaştırıldı. Merkez Şehitkamil ilçesi Fatih Mahallesi'nde yaşayan baba Süleyman ve diğer aile üyelerine, şehadet haberi yetkililer tarafından verildi.

Kahraman Türk halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyor, Şehitlerimizin ailelerine sabır ve metanet temenni ediyoruz. Ülkemizin birliği ve beraberliği için canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal