Pençe-Kilit Harekatı'ndan kahreden haber tüm Türkiye'yi yasa boğdu!

Pençe-Kilit Harekatı'ndan gelen kahreden haber tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Gerçekleşen operasyonda Piyade Uzman Çavuş Ramazan Gök şehit düştü.

13.06.2022-16:12 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-16:53) Pençe-Kilit Harekatı'ndan kahreden haber tüm Türkiye'yi yasa boğdu!

Pençe-Kilit Harekatı'ndan gelen kahreden haber tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Gerçekleşen operasyonda Piyade Uzman Çavuş Ramazan Gök şehit düştü. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Şehit uzman çavuş Ramazan Gök için açıklamalarda bulundu.

Bakan Akar'dan açıklama

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yaptığı açıklamada, "Kahraman silah arkadaşımız 13 Haziran 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerini kullandı.

Bakan Akar'dan açıklama

Ailenin 3'ü erkek 5 çocuğundan birisiydi

Şehidin Erbaa ilçesine bağlı Tosunlar köyünde ikamet eden ailesine şehadet haberini Erbaa Kaymakamı İsmail Altan Demirayak ile askeri yetkililer verdi. Zarife ve Zülfü Gök çiftinin 3'ü erkek 5 çocuğundan birisi olan Ramazan Gök'ün bekar olduğu belirtildi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal