Pençe-Kaplan Operasyonu’ndan acı haber: 1 askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı’ndan (MSB) yapılan açıklamada, Pençe-Kaplan Operasyon bölgesinde yaşanan araç kazası sonucunda 1 askerin şehit olduğu duyuruldu.

12.02.2024-09:44 - (Son Güncelleme: 12.02.2024-17:26)

MSB, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde meydana gelen araç kazası sonucunda Piyade Sözleşmeli Onbaşı Mustafa Özkardeş’in şehit olduğunu bildirdi.

1 askerimiz şehit oldu

MSB’nin yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

MSB şehitr

Şehidin acı haberi Kütahya’ya ulaştı

DHA’da yer alan habere göre; Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kaplan Operasyonu'nda yaşanan acı bir kaza sonucu şehit düşen Piyade Onbaşı Mustafa Özkardeş'in ailesine ulaşan acı haber, Kütahya'nın Altıntaş ilçesindeki Gecek köyünde büyük üzüntü yarattı.

Piyade Onbaşı Mustafa Özkardeş'in Pençe-Kaplan Operasyonu'nda aracın devrilmesi sonucu şehit düştüğü haberinin ailesine iletilmesiyle birlikte, Gecek köyünde yaşayan Necmettin ve Necla Özkardeş çifti derin bir acıya gömüldü. Oğullarının şehit olduğu haberiyle yıkılan aileye, köy halkı ve yakınları tarafından başsağlığı dilekleri iletilirken, şehidin evine Türk bayrakları asıldı.

Yaklaşık altı yıldır sözleşmeli olarak görev yapan Piyade Onbaşı Mustafa Özkardeş'in, üç çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olduğu öğrenildi. Acı haberle birlikte köyde büyük bir hüzün yaşanırken, şehidin yakınları ve köy sakinleri aileye taziye ziyaretlerinde bulundu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal