Pelkas Süper Lig’e geri dönüyor: İngiltere macerası kısa sürecek

Fenerbahçe’den İngiliz ekibi Hull City’e kiralanan Yunan futbolcu Dimitris Pelkas’ın İngiltere macerası kısa sürecek gibi duruyor. İddialara göre orta oyuncusu Süper Lig’e veya Rus Ligi’ne transfer olabilir. Detaylar haberimizde...

20.10.2022-10:21 - (Son Güncelleme: 20.10.2022-16:08)

Geçtiğimiz yaz transfer sezonunda Fenerbahçe’den İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’e kiralık olarak transfer olan Yunan orta saha oyuncusu Dimitris Pelkas, İngiliz ekibinde beklenen performansı gösteremedi. Ligde ilk 11’e girmekte zorlanan tecrübeli oyuncunun gelecek sezon takımda olmayacağı ve Süper Lig veya Rus Ligi’ne transfer olacağı ifade ediliyor. 

İngiltere macerası kısa sürecek

Hull City ile kiralık olarak sözleşmesi bulunan Pelkas’ın yeni sezonda İngiliz ekibinde kalması beklenmiyor. Fenerbahçe ile de yola devam etmeyi düşünmediği ifade edilen Yunan futbolcunun menajeri, futbolcusunu Rus ekiplerine ve Süper Lig’den bazı ekiplere önerdi. 

Geçtiğimiz transfer sezonunda adı bir süre Beşiktaş ile de geçen 28 yaşındak futbolcunun bu sefer siyah beyazlılara evet diyebileceği ifade ediliyor.

Dimitris Pelkas

Moskova ve Kazan takipte 

Hull City’de hayal kırıklığı yaratan Dimitris Pelkas için Rusya Ligi ekiplerinden Dinamo Moskova ve Rubin Kazan’ın nabız yokladığı iddia edildi. Yunan futbolcunun menajeriyle görüşmeler yapan iki  takımın da Fenerbahçe ile Yunan futbolcu arasındaki sözleşmenin durumuna göre harekete geçeceği ifade ediliyor.

Hull City ile İngiltere Championship Ligi’nde 7 maça çıkan Pelkas, oynadığı 392 dakikada sadece 1 gol atabildi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal