Pelin Öztekin'in Yeni Mesleği Belli Oldu: Meğer Ne Yetenekleri Varmış!

Güzel oyuncu Pelin Öztekin geçirdiği mide ameliyatından sonra haftalarca verdiği kilolar ile gündeme düşmüştü. Ünlü oyuncu bu kez kamera karşısına geçip dans etiği videosuyla çok konuşuldu.

16.04.2018-17:08 - (Son Güncelleme: 08.12.2021-11:23)

Başarılı ve güzel oyuncu Pelin Öztekin yıllar önce ÇOK Güzel Hareketler Bunlar ile seyircisiyle tanışma fırsatı bulmuştu. O dönem kilolarıyla gündeme gelen Öztekin, program bittikten sonra mide küçültme ameliyatı olmaya karar vermişti. Güzel oyuncu geçirdiği ameliyat sonrası o kadar çok kilo verdi ki, Pelin Öztekin’in en yakın dostları bile onu tanıyamadı. İşte Pelin Öztekin’in son hali ve sosyal medyada çok konuşulan dans videosu…

PELİN ÖZTEKİN’İN ORYANTAL ŞOVU

Usta sanatçı Rasim Öztekin’in kızı Pelin Öztekin, babasını kaybettikten sonra yaptığı paylaşımları ile gündeme gelmişti. Sevgilisi ile tatile giden Öztekin’i takipçileri linç yağmuruna tutarak, babanın acısını ne çabuk unuttun? Gibi cümlelerle ünlü oyuncunun yasını uzun tutmaması sebebiyle suçlamışlardı. Başarılı oyuncu aldığı yorumlar karşısında çok üzülmüş uzun bir sessizliğe bozulmuştu. Şimdi ise güzel oyucnu sosyal medya hesabından arkadaşının kamerasına yansıdığı görüntüleri paylaştı. Mide ameliyatından sonra oldukça zayıflayan güzel oyuncu Asena’ya tatlı bir meydan okuyarak mezdeke oynadı.

PELİN ÖZTEKİN ASENA’YA MEYDAN OKUDU

Pelin Öztekin olduğu ameliyat sonrasında toplam 93 kilo vermeyi başardı. Güzelliği daha da ortaya çıkan başarılı oyuncu Öztekin, zayıfladıktan sonra birçok başarılı dizide rol aldı. Şu sıralar televizyon ekranlarında yer almayan ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini güldürdü. Pelin Öztekin oryantal yaptığı videosunu Instagram hesabından paylaştı. Beline zilli kemer takan oyuncu oryantal dansın hakkını verdiği performansıyla hayranları tarafından Asena’ya benzetildi. Bunun üzerine ünlü oyuncu videosuna anket paylaşarak Pelin Öztürk-Asena yazıp oylama yapılmasına dair komik bir paylaşımda bulundu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal