Pelin Öztekin Tepkileri Üzerine Çekti!

Geçtiğimiz Mart ayında babası Rasim Öztekin'i kaybeden Pelin Öztekin, bikinili pozları ile sosyal medyada tepki çekti.

01.06.2021-11:08 - (Son Güncelleme: 01.06.2021-11:08)

Usta oyuncu Rasim Öztekin, geçtiğimiz mart ayında geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetmişti. Sevenlerini yasa boğan Öztekin, hastaneye kaldırılmış ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin ise sosyal medya hesabından duyduğu üzüntüyü ve acıyı sevenleri ile paylaşmış ve acı haberi duyurmuştu. SIk sık verdiği kilolarla gündeme gelen Pelin Öztekin, verdiği 93 kilo ile hayranlarının beğenisini kazandı. Öztekin verdiği kilolar sayesinde kendine olan özgüvenini kazandı ve sosyal medya hesabından sık sık fotoğraf paylaşmaya başladı. 

TATİL SEZONU AÇILDI!

Pelin Öztekin, sosyal medya hesabından tatil sezonunu açtığını gösterdi. Paylaştığı bikinili fotoğrafı kimleri beğeni yağmuruna tutarken, kimileri de babasının ölümünün üzerine böyle bir paylaşımda bulunmasının doğru olmadığını savunan tepkilerde bulundu. 27 yaşındayken 156 kilo olduğunu söyleyen Pelin, 2014 senesinde geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 7 yılda tam 93 kilo verdi. Verdiği kilolarla cesareti yerine gelen Öztekin, paylaşımları ile göz doldurmaya devam ediyor. 

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile takipçilerinin beğenisi kazanan Pelin Öztekin, fotoğrafının altına 'benim sezonum açıldı' notunu düşmeyi de ihmal etmedi. Paylaşılan fotoğraf kısa sürede oldukça yüksek beğeni sayısı alırken, bazı sosyal medya kullanıcıları ise; 'daha baban yeni öldü', 'bu kadar çabuk mu bitti acın', 'böyle fotoğraflar paylaşman doğru değil', gibi yorumlarda bulundu. Ünlü oyuncunun bu yorumlara karşı bir tepki cevabı olacak mı olmayacak mı merak konusu oldu. İşte tepkileri üzerine çeken o paylaşım...


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal