Pegasus Kadınlar Günü hediyesi mesajları doğru mu? Pegasus Kadınlar Günü Kampanyası için son dakika açıklaması

Pegasus vatandaşları uyardı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kampanyası ile gündemde yer alan Pegasus’tan önemli bir uyarı yapıldı. İnternette dolaşan hediye mesajlarına inanmayın denildi. Merak edilen detaylar haberimizde…

07.03.2022-16:35 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-16:36) Pegasus Kadınlar Günü hediyesi mesajları doğru mu? Pegasus Kadınlar Günü Kampanyası için son dakika açıklaması

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında birçok marka farklı kampanyalar düzenleyebilmektedir. Ancak böyle zamanları fırsata çevirmeye çalışan pek çok kişide yer almaktadır. İnternette Pegasus tarafından Kadınlar Günü için bir kampanya yapıldığı mesajı dolaşmaktadır. Bu konuya ilişkin açıklama Pegasus’tan geldi. Pegasus, "İnternette Yayılmaya Başlayan Pegasus Hava Yolları'nın Kadınlar Günü'ne Özel Hediye Dağıtması Bilgisi Gerçeği Yansıtmamaktadır." dedi.

Pegasus Kadınlar Günü kampanyası açıklaması

8 Mart dünyada Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır. Bu anlamlı günde bazı markalar kadınlara özel kampanyalar düzenlemektedir. Tüm bunlarla beraber bu anlamlı günü kötüye kullanmak isteyen pek çok fırsatçıda bulunmaktadır. İnternette Pegasus tarafından Kadınlar Günü için kampanya bilgisi dolanırken konu hakkında açıklama gecikmedi. Pegasus konuya ilişkin bir açıklama yayınladı. Pegasus tarafından yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Değerli Misafirlerimiz,

İnternette mesaj yoluyla yayılmaya başlayan Pegasus Hava Yolları'nın Kadınlar Günü'ne özel hediye dağıtması bilgisi gerçeği yansıtmamaktadır. Şirketimizin konu ile hiçbir bağlantısı yoktur, lütfen itibar göstermeyiniz. Şirketimiz, kendi resmi hesaplarımız, uygulamalarımız, web sitemiz ya da bize ait e-posta adresleri dışında güvenilir olmayan linkler üzerinden kampanya yapmamaktadır. Güvenilir olmayan kaynaklardan gelen bildirimleri dikkate almayınız ve linkleri tıklamayınız. Misafirlerimizin mağdur olmaması adına konu ile ilgili yasal işlemleri başlatmış bulunmaktayız. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla"

Pegasus Hava Yolları

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal